44 123
發新話題

其實大家玩PTW喜歡配真品還是玩具的配件

其實大家玩PTW喜歡配真品還是玩具的配件

如題, 只想做個民意調查,看看玩PTW的師兄們喜歡用真品配件,定係玩具COPY配件!!
因為真品的確比較貴, 又難搵, 但七八千蚊買支PTW,用玩具COPY或大陸仔野又好似有點無奈,
請各位師兄發表下你地的意見!!!
謝謝 !!

我用玩具骨,玩具尾托,真既老爺瞄準鏡
我覺得真骨難求,買二手又唔識分真假所以放棄鳥

看下有無資金同真品同玩具差幾遠...

師兄個民調都幾funny, 一句講哂..." 有頭髮邊個想做癩痢"!!!
e.g.比得起$有馬記唔玩玩國9? 有名模唔食食豬扒乎???

真假冇乜問題,只係要質數高用料靚,牛牛骨very ok,pt凹我用入口件為多

最唔鍾意聽倒人講"肯俾成皮野買槍, 買幾舊水玩具骨!?"
我支槍都只係玩具黎O者......
真骨 買兩條 我可以買多支KIT了, 多支槍好過, 入手又冇門路....
二手平的話都可考慮
真野有多餘錢先會買......
無疑, 真野係靚仔D
真 仿 唔係問題, 最緊要自己要玩得開心

樓主梗係想多d人用真品啦,一隻真品MOE grip改比PTW用收人7舊半喎.....haha

引用:
原帖由 rho837 於 19-9-2011 10:04 發表
真假冇乜問題,只係要質數高用料靚,牛牛骨very ok,pt凹我用入口件為多
对比其他都用料Ok......  做工Ok
真骨omega 和牛牛 omega ... 用上,摸上,rail数,真的很有差。
引用:
原帖由 tokyojoe 於 19-9-2011 10:48 發表
樓主梗係想多d人用真品啦,一隻真品MOE grip改比PTW用收人7舊半喎.....haha
枪street 700...750? 有人甘x@#$@#$ ?   自己买pts摩都好简单姐....3/4 hrs

主要配件当然真拉∼ XTM 之类的小东西。。。真真假假无所谓。。。

Systema all the way. Porsche all the way....

如果copy貴過真品

我買系統馬原因係佢夠準 ! 狠 ! 方便 ~
用得我都盡量玩具, sorry ! 我係cheap精 ~

其實都係貴有貴玩,平有平玩?!不過如果玩具同真品都差唔多錢,甚至更貴既時候,大家又會點揀呢?
三六轟一轟,敵人企唔穩!

咸魚青菜,各有所愛!
真假都係裝飾.........最緊要都係枝槍嘅性能!

回覆 12# 的帖子

最緊要都係枝槍嘅性能 - 非常贊同
加上好多野玩具易搵好多亦會平好多

引用:
原帖由 ohnavi 於 19-9-2011 22:07 發表
最緊要都係枝槍?性能 - 非常贊同
加上好多野玩具易搵好多亦會平好多
你指你果D玩具?
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 spec.ops. 於 19-9-2011 22:48 發表

你指你果D玩具?
spec.ops.兄我都有copy架
樣樣真得了咩

44 123
發新話題