48 1234
發新話題

請問各位,邊度可以搵到馬仔花 PTW 下身?

請問各位,邊度可以搵到馬仔花 PTW 下身?

謝謝各位幫忙

ching指prime...?

紅浪 已返貨
Systema all the way. Porsche all the way....

引用:
原帖由 seals9121 於 20-9-2011 02:27 發表
紅浪 已返貨
真係?版面冇寫係馬仔花,click入去睇係KAC身黎既,仲要無貨
三六轟一轟,敵人企唔穩!

click 啱個位就發現到寶..... 我懷疑紅狼特登掉錯位!!!

引用:
原帖由 eagle_rrv 於 20-9-2011 02:08 發表
ching指prime...?
其實係咪 prime 都無所謂,我因為爛左下身,係咪都要換
各位師兄,請問紅狠有門市嗎?

引用:
原帖由 spec.ops. 於 20-9-2011 07:07 發表

真係?版面冇寫係馬仔花,click入去睇係KAC身黎既,仲要無貨
   又比人掃曬? 我前幾個先睇到 ~

話說點解馬仔身甘吸引男性?
Systema all the way. Porsche all the way....

引用:
原帖由 MR1 於 20-9-2011 09:26 發表
click ?個位就發現到寶..... 我懷疑紅狼特登掉錯位!!!
其實有貨既應該係KAC下身,因為果D係倉底貨

引用:
原帖由 BMW 於 20-9-2011 10:33 發表

其實係咪 prime 都無所謂,我因為爛左下身,係咪都要換
各位師兄,請問紅狠有門市嗎?
網頁有地址可以上去買
或者考慮下上網徵求下身

引用:
原帖由 seals9121 於 20-9-2011 12:19 發表

又比人掃曬? 我前幾個先睇到 ~

話說點解馬仔身甘吸引男性?
D身都冇再出,紅狼D身係幾年前D貨,馬仔身更一早斷貨,何來再番貨之說呢?
不過響上個月我執到D野就…

引用:
原帖由 spec.ops. 於 20-9-2011 12:42 發表

D身都冇再出,紅狼D身係幾年前D貨,馬仔身更一早斷貨,何來再番貨之說呢?
不過響上個月我執到D野就…
好似的而且確多左好多PRIME身係個market度..我有幾個sources都話有貨賣....

真定假就另話啦..

我都想買

引用:
原帖由 Elf 於 20-9-2011 13:17 發表

好似的而且確多左好多PRIME身係個market度..我有幾個sources都話有貨賣....

真定假就另話啦..
...ching意思係PRIME都有假......?!

引用:
原帖由 Elf 於 20-9-2011 13:17 發表

真定假就另話啦..
a1身
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 eagle_rrv 於 20-9-2011 14:01 發表

...ching意思係PRIME都有假......?!
係有貨但有人攞唔到姐
我好想買
有無師兄有計

48 1234
發新話題