發新話題

請問各位,邊度可以搵到馬仔花 PTW 下身?

無啦啦賣晒之後幾年有馬仔身賣? 有人approach過我, 2千蚊有交易, 仲要係全新?

引用:
原帖由 Elf 於 20-9-2011 13:17 發表

好似的而且確多左好多PRIME身係個market度..我有幾個sources都話有貨賣....

真定假就另話啦..
市面唔多覺,?底下賣既就唔知,不過Prime既焦點去晒GBB度,仲有時間生產PTW身乎?
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 eagle_rrv 於 20-9-2011 14:01 發表

...ching意思係PRIME都有假......?!
除左P字頭,仲有一團友攪槍身既,不過靚唔靚及fit唔fit就…

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 20-9-2011 14:14 發表

a1身
遲左少少了

咁講法...真係見到有Prime身都唔敢買...

引用:
原帖由 Elf 於 20-9-2011 14:22 發表
無啦啦賣晒之後幾年有馬仔身賣? 有人approach過我, 2千蚊有交易, 仲要係全新?

同樣情況, 有人暗中炒價?
Systema all the way. Porsche all the way....

拿 ptw身去做 graving ~      刻上馬仔∼ 扮馬仔身∼ 
Systema all the way. Porsche all the way....

引用:
原帖由 seals9121 於 20-9-2011 21:41 發表
   拿 ptw身去做 graving ~      刻上馬仔∼ 扮馬仔身∼ 
有個圖既話我相信淨係依度最少可以收到10個師兄既PM想團做

講開又講, 有無人真係有個圖去做?

引用:
原帖由 seals9121 於 20-9-2011 21:40 發表

同樣情況, 有人暗中炒價?
炒賣?你知唔知道當年個身賣幾錢先?

引用:
原帖由 spec.ops. 於 20-9-2011 23:42 發表

炒賣?你知唔知道當年個身賣幾錢先?
  請指教

引用:
原帖由 eagle_rrv 於 20-9-2011 19:46 發表
咁講法...真係見到有Prime身都唔敢買...
e? 有人pm 我話prime 馬仔花下身,開價$1,900

引用:
原帖由 Elf 於 20-9-2011 22:19 發表

有個圖既話我相信淨係依度最少可以收到10個師兄既PM想團做

講開又講, 有無人真係有個圖去做?
當年名槍幫人做收$500 又係Group 埋一齊做

如果自己有圖,200-300一個都得

引用:
原帖由 Elf 於 21-9-2011 04:01 發表
如果自己有圖,200-300一個都得
都系決定整noveske
網上都有好多vector artwork, noveske , magpul等都有,就系馬仔不見踪影...
來火不如自己整一個...

附件

21-9-2011 11:28

上了紅狼睇, 真係有貨, BMW兄, 無謂慳2xx, 上去睇吓先
但想問吓師兄們點分真假Prime?
真的是否真係Made in HK??
小弟年資淺, 當年Prime身幾多?

發新話題