發新話題

systema lower 已斷貨?

引用:
原帖由 seals9121 於 22-9-2011 23:45 發表

難怪prime 甘多人買?  
世界大同∼果真是主流∼
咁有幾多人買呀?當年又唔唔係得PRRIME一個出6061CNC身
況且當年PRIME未出槍身時,已經有好多師兄自己搵人攪MARKING,名槍都接左唔少ORDER
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 spec.ops. 於 23-9-2011 00:17 發表

咁有幾多人買呀?當年又唔唔係得PRRIME一個出6061CNC身
況且當年PRIME未出槍身時,已經有好多師兄自己搵人攪MARKING,名槍都接左唔少ORDER
廠商Vector 圖又唔系冇(閒閒得都搜到over 50個ai 圖), 鐳射刻印又周圍有... marking位置又有google...
整上去有幾難。。。 只是想請教如何整走...陽極電鍍? 請教門路,

有人話 aluminium black (http://tw.myblog.yahoo.com/sbkdu ... 3&l=f&fid=6)
有人似乎另有高招
Systema all the way. Porsche all the way....

引用:
原帖由 seals9121 於 23-9-2011 02:04 發表

廠商Vector 圖又唔系冇(閒閒得都搜到over 50個ai 圖), 鐳射刻印又周圍有... marking位置又有google...
整上去有幾難。。。 只是想請教如何整走...陽極電鍍? 請教門路,

有人話 aluminium black (http:/ ...
果支叫GUN BLUE
aluminium black 係其中一只產品......

引用:
原帖由 seals9121 於 23-9-2011 02:04 發表

有人話 aluminium black (http:/ ...
D發黑水好似唔係用黎整走陽極電鍍架喎

D GUN BLUE 可以整返黑個MARKING, 但係一樣會有LASER 條坑...
KANE 講得好啱, 唯一可以整走個MARKING 係吹沙. 先磨平到個身..
聽講有人用過畢地. 不過唔知之後可唔可以重新LASER.

引用:
原帖由 jpg 於 23-9-2011 09:47 發表
D GUN BLUE 可以整返黑個MARKING, 但係一樣會有LASER 條坑...
KANE 講得好啱, 唯一可以整走個MARKING 係吹沙. 先磨平到個身..
thx, this is exactly what I want to know.
Systema all the way. Porsche all the way....

引用:
原帖由 jpg 於 23-9-2011 09:47 發表
KANE 講得好?, 唯一可以整走個MARKING 係吹沙. 先磨平到個身..
畢地好似唔太work

等下systema lower啦....可能暫時無貨呢

引用:
原帖由 Ancestor 於 23-9-2011 19:31 發表
等下systema lower啦....可能暫時無貨呢
充工冇貨咩?

引用:
原帖由 spec.ops. 於 23-9-2011 13:07 發表

畢地好似唔太work
有人試過好似英泥"泯"上去左磨.

不過個結果緊係唔完美架啦..

引用:
原帖由 jpg 於 24-9-2011 00:34 發表

是原子灰

引用:
原帖由 jpg 於 24-9-2011 00:34 發表

原子灰基本上同用畢地係會得出同一結果

引用:
原帖由 spec.ops. 於 24-9-2011 11:40 發表

原子灰基本上同用畢地係會得出同一結果
可改大包圍

引用:
原帖由 Kane 於 24-9-2011 12:32 發表

可改大包圍
會唔會一震就跌晒落黎架

揾人帮我換左只身味有只2手清白之身放出黎law..

發新話題