發新話題

情迷馬仔

引用:
原帖由 kfc 於 29-9-2011 00:25 發表
唔好PM來PM去啦,不如襯咁齊人詢眾要求比大家見識下7075 T6身+ GTR crossover好過啦
好提議,我要見識見識。

引用:
原帖由 kfc 於 29-9-2011 00:30 發表

人地玩GTR多嘛
你覺得是同一人咩?

引用:
原帖由 spec.ops. 於 28-9-2011 21:33 發表

辛苦晒師兄喇
別客氣,雖然英文能力有限,但一向有睇開呢個老外論壇。

引用:
原帖由 kfc 於 29-9-2011 00:39 發表

咁就要當事人出黎澄清下啦,老實講我都好想知"豬"仔係咪快過"牛"仔?夠景喺咩情況下去比?同埋"豬"仔係邊隻豬,"牛"仔係邊隻牛呢
師兄一語道破,欽敬欽敬

救命呀! 仲用 " softdrink can bottom" 真是wtF...
影张相好辛苦咩? 又唔係要你上youtube..
唔好又V 乜七了。俾你吹到V128都是想睇下真相姐。
菜鳥一號

引用:
原帖由 kfc 於 29-9-2011 00:25 發表
唔好PM來PM去啦,不如襯咁齊人詢眾要求比大家見識下7075 T6身+ GTR crossover好過啦
舉腳讚成!
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 CPK 於 29-9-2011 00:27 發表

好提議,我要見識見識。
又黎個神跡見証日

引用:
原帖由 CPK 於 29-9-2011 00:33 發表

你覺得是同一人咩?
大家心裡有數啦

引用:
原帖由 CPK 於 29-9-2011 00:35 發表

別客氣,雖然英文能力有限,但一向有睇開呢個老外論壇。
果然好學 不過師兄睇得明佢講果D係乜,D英文已經唔野少架喇,我就直頭唔知佢講乜

引用:
原帖由 kfc 於 29-9-2011 00:39 發表

咁就要當事人出黎澄清下啦,老實講我都好想知"豬"仔係咪快過"牛"仔?夠景喺咩情況下去比?同埋"豬"仔係邊隻豬,"牛"仔係邊隻牛呢
"豬"仔就唔知邊代喇, "牛"仔就人地話細牛喎

GT3 入面部R35可能快D
菜鳥一號

引用:
原帖由 spec.ops. 於 29-9-2011 06:31 發表

果然好學 不過師兄睇得明佢講果D係乜,D英文已經唔野少架喇,我就直頭唔知佢講乜
中文有時我都唔知佢講乜

發新話題