發新話題

情迷馬仔

引用:
原帖由 spec.ops. 於 29-9-2011 06:24 發表

又黎個神跡見証日
戰神

引用:
原帖由 rho837 於 29-9-2011 00:19 發表
唉!係香港一個人可以用個人名買係多架車?一架!

師兄架玻子係幾靚!我都話左呢處大把人揸靚野!

日日揸呀佬唔咪我cup of tea! 架caddy仔! 二零萬!唔好串我先!腳車泥姐!  有時間pm我出來飲茶,  ...
我用PRIME 改既
GTR 都唔係My cup of tea!
我無興趣坐你架GTR
而我架車就唔會比D 3唔識7 既無謂人坐

引用:
原帖由 spec.ops. 於 29-9-2011 06:31 發表

果然好學 不過師兄睇得明佢講果D係乜,D英文已經唔野少架喇,我就直頭唔知佢講乜
事實上某君的中英文太高深,我都完全睇唔明。

如果你呀爸架車係油渣就有啲興趣望下啦! 一般"Kay youn"周街都係! VW底盤好普通.......

CXK; Lxndy; GT1; Kfx; Spec.opx; Kanx ....... 你地班傻仔! 唔好係C支F呢度出醜!

引用:
原帖由 rho837 於 29-9-2011 08:16 發表
我冇想過你坐我架錢7,不過一般坐開啲玻子型號都高過.......講來講去又係得相睇
引用:
等我又揸架呀佬來又有幾會坐下你架玻子

引用:
原帖由 CPK 於 29-9-2011 08:16 發表

事實上某君的中英文太高深,我都完全睇唔明。
直頭有語癌

我細個玩豆槍時,會幻想自己拿著的是真鐵。

宜家玩搖控玩具飛機時,會催眠自己現正 cha 著 F22。

人發白日夢並非壞事啊。

引用:
原帖由 CPK 於 29-9-2011 08:37 發表
我細個玩豆槍時,會幻想自己拿著的是真鐵。

宜家玩搖控玩具飛機時,會催眠自己現正 cha 著 F22。

人發白日夢並非壞事啊。
如果人無夢想!咁同條咸魚有咩分別

成班馬迷

所以我成日都話天外有天.

車又屎過人, 槍又屎過人, 錢又少過人. 得把聲係大過人.
仲以為自己識得多多. 其實只係77一個.

roh兄你又係. 好心你玩真鐵就唔好蝦D玩玩具架啦.
同班廢嘅講ballistic, 差知你講咩.
綠簿仔都無就喺度真鐵點點點. 見到真係得啖笑.
想要就俾銀.
又想要又嫌貴你買玩具算喇.
好多嘢, 無錢就無得玩. 就係咁簡單.

妖, 見到D相真係好想笑.
型仔即刻變硬膠仔...

你唔好再'download'd 真AR相貼上黎喇.
成日都見到, 好悶呀.
想要就俾銀.
又想要又嫌貴你買玩具算喇.
好多嘢, 無錢就無得玩. 就係咁簡單.

有啲不知所謂 CPX c hing 重話同類真槍彈頭細過真槍槍管囗徑, 佢對!槍管由外皮度嗎
好心你唔識就唔好上來冲生灑,家下識你真人重笑x死咩.

算啦!大家都係玩copy人地啲相開下玩笑姐!遲下有影屋船飛機大炮

大家笑下算把啦!傻仔們唔好嬲啦!頂到個肺!因住有肺癌.....

我之前放左個GBBR身比個師兄睇!佢地唔講.......

嘩! 十月二曰重hard sell掔個批好好好可能會犯法既M4 upper改ptw上身!好老土!講到明此地無銀.....會唔會賣身個人係廣華街Laughing哥,當買一刻就屈你犯法

等我得閒又返沙角頭去格離公司借人部戰神同魚叉影d Pmag 相先。
至於搵錢,我真係搵得少
我只係賣生果,一定唔夠你地勁la
天外有天wo

引用:
原帖由 landy 於 29-9-2011 07:05 發表
GT3 入面部R35可能快D
冇打機真係唔知道
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 Kane 於 29-9-2011 07:05 發表

中文有時我都唔知佢講乜
係咯,成日要估估下
三六轟一轟,敵人企唔穩!

發新話題