發新話題

情迷馬仔

我之前都話左呢處大把人揸靚野!不過你架野好普通! 周街大把人揸 !

架caddy仔(全港唔多過二+架)! 二幾萬!腳車泥姐! 用來裝單車! 去街市買"送"!  PM我出來飲茶, 睇下你老頭子架車!

如果你呀爸架車係油渣就有啲興趣望下啦! 一般"Kay youn"周街都係! VW底盤好普通.......

CXK; Lxndy; GT1; Kfx; Spec.opx; Kanx ....... 你地班傻仔! 唔好係C支F呢度出醜!

成班馬迷

有啲不知所謂 CPX c hing 重話同類真槍彈頭細過真槍槍管囗徑, 佢對!槍管由外皮度嗎
好心你唔識就唔好上來冲生灑,家下識你真人重笑x死咩.

算啦!大家都係玩copy人地啲相開下玩笑姐!遲下有影屋船飛機大炮

大家笑下算把啦!傻仔們唔好嬲啦!頂到個肺!因住有肺癌.....

我之前放左個GBBR身比個師兄睇!佢地唔講.......

嘩! 十月二曰重hard sell掔個批好好好可能會犯法既M4 upper改ptw上身!好老土!講到明此地無銀.....會唔會賣身個人係廣華街Laughing哥,當買一刻就屈你犯法

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 29-9-2011 11:20 發表
條頂bar都未裝......(圖一左上)
失去J頭騎兵師

喂漆頭皮! 你唔好扮識啦! 條(頂)bar 再係上啲既位wor! 唔信你去Top Raxing問亞華哥? 我係佢其中一個大客仔! 不過你冇車就唔好入去wor! 比人笑wor!

590兄, 佢地成個系統! 乜都係佢地講灑!笑了算吧. 佢地真有品味!打幾Wor! 頂佢地唔順

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 29-9-2011 13:05 發表

鑼絲都未上極品!!
你識唔識呀?你講乜呀?指給大家睇. Post 啲相比較下!

正傻仔!adjustable stopper 都唔識,你知唔知佢有乜用? 你知唔知個mount有乜用 唔識唔好扮pro! 笑死人!呢類車係講性能唔咪講品味! 車房仔!笑死人.......

玩到悶!你地慢慢玩下去

找數?幾多錢? 如果你有大把錢!講乜都冇有怕.....

慘呀!連個打字一.....都講唔贏!翻屋企收皮啦.

過條laxdy收皮啦!

發新話題