發新話題

情迷馬仔

引用:
原帖由 jpg 於 27-9-2011 16:23 發表
D 綠葉好曬....
我想睇GTR做綠葉啊。

引用:
原帖由 Kane 於 28-9-2011 12:34 發表
http://www.vwcaddy.com/showthread.php?t=56338
原來VW出左戰神VAN
GTR版???

有啟發性的舊帖:

http://79.170.44.117/systema-ptw ... 008834447d3d642e35d

".... Why in actual world the PTW performed better than the same fps AEG in this regard? (I didn't play much PTW and AEG nowdays, but observed before, If I am wrong please correct me). Is it something to do the cylinder volume?..."

引用:
原帖由 kfc 於 29-9-2011 00:25 發表
唔好PM來PM去啦,不如襯咁齊人詢眾要求比大家見識下7075 T6身+ GTR crossover好過啦
好提議,我要見識見識。

引用:
原帖由 kfc 於 29-9-2011 00:30 發表

人地玩GTR多嘛
你覺得是同一人咩?

引用:
原帖由 spec.ops. 於 28-9-2011 21:33 發表

辛苦晒師兄喇
別客氣,雖然英文能力有限,但一向有睇開呢個老外論壇。

引用:
原帖由 kfc 於 29-9-2011 00:39 發表

咁就要當事人出黎澄清下啦,老實講我都好想知"豬"仔係咪快過"牛"仔?夠景喺咩情況下去比?同埋"豬"仔係邊隻豬,"牛"仔係邊隻牛呢
師兄一語道破,欽敬欽敬

引用:
原帖由 spec.ops. 於 29-9-2011 06:31 發表

果然好學 不過師兄睇得明佢講果D係乜,D英文已經唔野少架喇,我就直頭唔知佢講乜
事實上某君的中英文太高深,我都完全睇唔明。

我細個玩豆槍時,會幻想自己拿著的是真鐵。

宜家玩搖控玩具飛機時,會催眠自己現正 cha 著 F22。

人發白日夢並非壞事啊。

引用:
原帖由 Kane 於 29-9-2011 11:09 發表
等我得閒又返沙角頭去格離公司借人部戰神同魚叉影d Pmag 相先。
至於搵錢,我真係搵得少
我只係賣生果,一定唔夠你地勁la
天外有天wo
隻 PMAG 睇唔清楚。

引用:
原帖由 spec.ops. 於 29-9-2011 11:34 發表

對佢D車真係冇乜興趣,一直想睇7075T6身既芳蹤
7075T6 PTW 身 (not real steel) + GTR cross over

引用:
原帖由 kfc 於 29-9-2011 14:22 發表

好似有人個7075 T6身都仲未出現喎...唔通又係
不如今次簡單D VW caddy crossover 7075 T6身,大家最想睇個7075 T6身姐

專登唔比你地睇,等你地心思思。

發新話題