44 123
發新話題

真鐵改造 upper ?

真鐵改造 upper ?

某日,行過槍街,於巷仔某槍店看到聲稱是公發 GI 真鐵 upper 改做 for PTW
請問各位師兄有否見過,及如何證實是真鐵改造?

出嚟行講個"跣"字.......hahaha
話時話邊間咁勁??

any photos?

有個KEYHOLE印的....

出左有一排, 隻色不敢恭維.....
PTW 並非神兵利器,只係貪佢可以長㩒單發
最唔鍾意聽到「買得起成皮野支槍,買唔起幾千蚊真品」
呢個係咩道理.....

引用:
原帖由 terrylui 於 24-9-2011 23:50 發表
出左有一排, 隻色不敢恭維.....
7075 T6 的硬陽正常WO

引用:
原帖由 Kane 於 25-9-2011 00:09 發表

7075 T6 的硬陽正常WO
係咪紫紫地~~~??

引用:
原帖由 NCP013 於 25-9-2011 00:15 發表

係咪紫紫地~~~??
係又黑又厚

回覆 2# 的帖子

咪係,邊有口甘多真鐵呀!!!
唔知泰國PTW佬同美國PTW佬玩嗰D係咪假GI Receiver ???

引用:
原帖由 Callous 於 25-9-2011 01:40 發表
咪係,邊有口甘多真鐵呀!!!
唔知泰國PTW佬同美國PTW佬玩嗰D係咪假GI Receiver ???
PRIME 又話假,GI Receiver 又話假,
會唔會連PTW都假

引用:
原帖由 Kane 於 25-9-2011 01:42 發表 PRIME 又話假,GI Receiver 又話假,會唔會連PTW都假
GTW
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Kane 於 25-9-2011 01:42 發表

PRIME 又話假,GI Receiver 又話假,
會唔會連PTW都假
有,我果D咯!hehe…
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 BMW 於 24-9-2011 23:06 發表
某日,行過槍街,於巷仔某槍店看到聲稱是公發 GI 真鐵 upper 改做 for PTW
請問各位師兄有否見過,及如何證實是真鐵改造?
某日某時某地方我見到一套疑似亞當gas pisson kit! 我問佢點買回來,佢話係啲高質數土炮仿制玩具,我話係珍品泥呀wor!佢話你唔信係玩具咪擰去灣仔polixe倒比佢地check check鑼....... 真係玩具
講真珍鐵周街有得買?今容易咩!

信佢一成, 雙目失明~~

講真玩得ptw都係玩派仔套身安全

44 123
發新話題