發新話題

真鐵改造 upper ?

引用:
原帖由 rho837 於 25-9-2011 23:05 發表
講真玩得ptw都係玩派仔套身安全

引用:
原帖由 rho837 於 25-9-2011 23:05 發表
講真玩得ptw都係玩派仔套身安全
你果D 7075T6身唔安全咩?
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 spec.ops. 於 26-9-2011 00:32 發表

你果D 7075T6身唔安全咩?
我果啲100%土炮上下身,絕對唔咪乜野入口上下身改又唔係八十料! 一定安全!玩致嗎!玩具槍只係我地其中喲好小興趣!冇必要玩到去大櫈赤柱!

真鐵UPPER改PTW都唔係第一日既事啦....
VIS1,VIS2....無睇過相咩....HAHA

引用:
原帖由 rho837 於 26-9-2011 01:44 發表

我果啲100%土炮上下身,絕對唔咪乜野入口上下身改又唔係八十料! 一定安全!玩致嗎!玩具槍只係我地其中喲好小興趣!冇必要玩到去大櫈赤柱!
Ok

引用:
原帖由 rho837 於 26-9-2011 01:44 發表

哦,唔該晒!土炮7075T6身真係有D興趣

引用:
原帖由 爛鏡王 於 26-9-2011 01:48 發表
真鐵UPPER改PTW都唔係第一日既事啦....
VIS1,VIS2....無睇過相咩....HAHA
會唔會係假架

引用:
原帖由 spec.ops. 於 26-9-2011 01:55 發表

會唔會係假架
擁有人永遠都話係假
同埋D相唔係香港影

引用:
原帖由 爛鏡王 於 26-9-2011 21:00 發表

擁有人永遠都話係假
同埋D相唔係香港影
又係喎

haha

附件

27-9-2011 00:38

27-9-2011 00:38

引用:
原帖由 Gti 於 27-9-2011 00:38 發表
haha
原來如此…

引用:
原帖由 spec.ops. 於 27-9-2011 12:52 發表

原來如此…
飢餓的狐狸看見葡萄架上挂著一串串晶瑩剔透的葡萄,口水直流,想要摘下來吃,但又摘不到。看了一會兒,無可奈何地走了,他安慰自己說:「這葡萄沒有熟,肯定是酸的。」

玩槍既錢我大把! 起初嘩haha! 見到六仟內有珍品上身WOR! 可惜呀! 冇WOR! 一般人都會覺得! 兩個原因姐! 一係假既! 一係就吹水! 不過要買一啲一值都冇人襯口證明到係珍品既上身! 咪玩啦! 重要過伍仟! 根住有日lunch行左去灣仔X佬大厦+幾樓問下有乜方法正當地入幾隻向身來改玩具又或者改好致入! 佢地個答覆係真槍部件就係真槍部件! 唔理你改過或改到唔用得! 犯法! 佢地重話周不時都根到呢啲野! 所以家下知道玩上下身珍品後果會係啲乜野一回事! 重敢玩咩! 你比八仟送隻真身叫我周圍講玩真野我都唔會so你啦! 重有聽人講話乜乜地方見到有珍向身買! 你估啲東主傻咩, 佢地買得應該冇煱氣掛? 我只可以suggest班想向夏身既朋友! 要證明個身! 叫啲賣家唔好淨係口講啦! 來原證明! 都係好心講句(希望(如果有的該)班玩珍品身既大爺低調唔好玩串灑連睇時玩具都冇得玩)! 但係犯法事情就唔好做啦! 家下我ha.......ha.......ha........揾到7075-T6上下全套都唔洗伍仟既高質玩具身! 我唔會再SO啲珍身啦!  如果係真野(甜葡萄)! 家下你地甜夠佢啦!

有人話我冇錢玩槍呀! 所以我呢牌玩GTR! 我過日試過朋友部細牛! 拿講葡萄! 我就真係好葡萄人地架細牛唔夠我部車快.

引用:
原帖由 rho837 於 27-9-2011 18:08 發表
玩槍既錢我大把! 起初嘩! 見到六仟內有珍品上身WOR! 可惜呀! 冇WOR! 一般人都會覺得! 兩個原因姐! 一係假既! 一係就吹水! 不過要買一啲一值都冇人襯口證明到係珍品既上身! 咪玩啦! 重要過伍仟! 根住有日lunch行 ...
你在講伊索寓言狼來了故事嗎?

引用:
原帖由 Kane 於 27-9-2011 18:23 發表

你在講伊索寓言狼來了故事嗎?
你UP乜春!又葡萄! 又狼! 你拿個珍上身比我見識下?

發新話題