44 123
發新話題

真鐵改造 upper ?

引用:
原帖由 rho837 於 27-9-2011 18:26 發表

你UP乜春!又葡萄! 又狼! 你拿個珍上身比我見識下?
師兄,你咁勁秋
自己渣架g6飛去買咪得lor
我依d窮人邊玩得起珍身,玩下波子棋就得

引用:
原帖由 rho837 於 27-9-2011 18:08 發表
玩槍既錢我大把! 起初嘩haha! 見到六仟內有珍品上身WOR! 可惜呀! 冇WOR! 一般人都會覺得! 兩個原因姐! 一係假既! 一係就吹水! 不過要買一?一值都冇人襯口證明到係珍品既上身! 咪玩啦! 重要過伍仟! 根住有日lu ...
見你講到眉飛色舞,真係想見識下你D靚身,睇下有幾真材實料,有幾抵買云云…
係有料既就咪車來車去,得個講字
三六轟一轟,敵人企唔穩!

有錢,但冇腦!
你唔行入凌治show room叫佢賣架LFA俾你!

引用:
原帖由 spec.ops. 於 27-9-2011 19:38 發表

見你講到眉飛色舞,真係想見識下你D靚身,睇下有幾真材實料,有幾抵買云云…
係有料既就咪車來車去,得個講字
要見實有幾會!不過只係玩具平台點都唔會靚得過啲真品改既身.

引用:
原帖由 Kane 於 27-9-2011 18:39 發表

師兄,你咁勁秋
自己渣架g6飛去買咪得lor
我依d窮人邊玩得起珍身,玩下波子棋就得
師兄, 唔洗這樣講,我邊度勁,只係玩左槍小小時間,我同你一樣邊度玩得起真品改玩具,揸R快都唔可以買到真槍,香港買車易過買真槍, 呢度大把人揸架車靚過我架啦.

為左查證GTR 係咪快過牛
我頭先落左9龍灣出左3部車

附件

28-9-2011 00:19

好葡萄你有三架.......

引用:
原帖由 rho837 於 27-9-2011 23:14 發表

要見實有幾會!不過只係玩具平台點都唔會靚得過啲真品改既身.
我唔理乜品,只會對高質素產品有興趣,真係她好想見識師兄既7075T6身

引用:
原帖由 rho837 於 27-9-2011 23:34 發表

師兄, 唔洗這樣講,我邊度勁,只係玩左槍小小時間,我同你一樣邊度玩得起真品改玩具,揸R快都唔可以買到真槍,香港買車易過買真槍, 呢度大把人揸架車靚過我架啦.
話之你揸R定揸JJ,小弟只對你既7075T6身有興趣,請給予小弟及各版友一個大開眼界既機會,謝謝!

引用:
原帖由 kfc 於 28-9-2011 00:52 發表

講多無謂,有相有真相,師兄講到你D 7075身咁勁請問有冇相比我地呢D見識小既小師弟學下野咁呢?
冇呀??   
連你都被吸引到?!

引用:
原帖由 kfc 於 28-9-2011 01:00 發表

我係咁啱行過見到有人揸架大砲車周圍車咁張揚所以想見識下姐
咁又係,炮炮響,驚死冇人知

妖,揸GTR都冇部相機响手,搵手機影張真相來睇下先啦。
記得用GTR做背景哦。
菜鳥一號

44 123
發新話題