發新話題

真鐵改造 upper ?

引用:
原帖由 BMW 於 24-9-2011 23:06 發表
某日,行過槍街,於巷仔某槍店看到聲稱是公發 GI 真鐵 upper 改做 for PTW
請問各位師兄有否見過,及如何證實是真鐵改造?
某日某時某地方我見到一套疑似亞當gas pisson kit! 我問佢點買回來,佢話係啲高質數土炮仿制玩具,我話係珍品泥呀wor!佢話你唔信係玩具咪擰去灣仔polixe倒比佢地check check鑼....... 真係玩具
講真珍鐵周街有得買?今容易咩!

講真玩得ptw都係玩派仔套身安全

引用:
原帖由 spec.ops. 於 26-9-2011 00:32 發表

你果D 7075T6身唔安全咩?
我果啲100%土炮上下身,絕對唔咪乜野入口上下身改又唔係八十料! 一定安全!玩致嗎!玩具槍只係我地其中喲好小興趣!冇必要玩到去大櫈赤柱!

玩槍既錢我大把! 起初嘩haha! 見到六仟內有珍品上身WOR! 可惜呀! 冇WOR! 一般人都會覺得! 兩個原因姐! 一係假既! 一係就吹水! 不過要買一啲一值都冇人襯口證明到係珍品既上身! 咪玩啦! 重要過伍仟! 根住有日lunch行左去灣仔X佬大厦+幾樓問下有乜方法正當地入幾隻向身來改玩具又或者改好致入! 佢地個答覆係真槍部件就係真槍部件! 唔理你改過或改到唔用得! 犯法! 佢地重話周不時都根到呢啲野! 所以家下知道玩上下身珍品後果會係啲乜野一回事! 重敢玩咩! 你比八仟送隻真身叫我周圍講玩真野我都唔會so你啦! 重有聽人講話乜乜地方見到有珍向身買! 你估啲東主傻咩, 佢地買得應該冇煱氣掛? 我只可以suggest班想向夏身既朋友! 要證明個身! 叫啲賣家唔好淨係口講啦! 來原證明! 都係好心講句(希望(如果有的該)班玩珍品身既大爺低調唔好玩串灑連睇時玩具都冇得玩)! 但係犯法事情就唔好做啦! 家下我ha.......ha.......ha........揾到7075-T6上下全套都唔洗伍仟既高質玩具身! 我唔會再SO啲珍身啦!  如果係真野(甜葡萄)! 家下你地甜夠佢啦!

有人話我冇錢玩槍呀! 所以我呢牌玩GTR! 我過日試過朋友部細牛! 拿講葡萄! 我就真係好葡萄人地架細牛唔夠我部車快.

引用:
原帖由 Kane 於 27-9-2011 18:23 發表

你在講伊索寓言狼來了故事嗎?
你UP乜春!又葡萄! 又狼! 你拿個珍上身比我見識下?

引用:
原帖由 spec.ops. 於 27-9-2011 19:38 發表

見你講到眉飛色舞,真係想見識下你D靚身,睇下有幾真材實料,有幾抵買云云…
係有料既就咪車來車去,得個講字
要見實有幾會!不過只係玩具平台點都唔會靚得過啲真品改既身.

引用:
原帖由 Kane 於 27-9-2011 18:39 發表

師兄,你咁勁秋
自己渣架g6飛去買咪得lor
我依d窮人邊玩得起珍身,玩下波子棋就得
師兄, 唔洗這樣講,我邊度勁,只係玩左槍小小時間,我同你一樣邊度玩得起真品改玩具,揸R快都唔可以買到真槍,香港買車易過買真槍, 呢度大把人揸架車靚過我架啦.

好葡萄你有三架.......

發新話題