發新話題

小弟第一次縛槍

回覆 #28 westdog 的帖子

反應會慢......
分分鐘你入得匣嚟都俾人打咗
本來無一物, 何處惹塵埃

咁就要睇下你會企定定拔槍定搵野擋住先拔槍啦~
機本上我唔會企定定拔槍的~
因為到我發現敵人同時敵人又用槍指住我時我第一反應係...閃~!
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

回覆 #32 westdog 的帖子

咁如果突發性呢.....

多一個動作,多一點時間
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

回覆 #34 WAIKO01 的帖子

多個機會---->中鎗

都有可能o既~
不過都未有情況可以令我用第二把槍~
因為通常我是突擊隊成員~
連拔第二把槍o既時間都無~
現在有好多時都唔帶手槍打大場~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

回覆 #36 westdog 的帖子

到你想用果陣係會發覺手槍係一件好好用既利器

引用:
原帖由 14692 於 3-7-2007 04:45 發表
到你想用果陣係會發覺手槍係一件好好用既利器
對,就如"多一枝槍,多一個機會"這句說話一樣.
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

回覆 #38 WAIKO01 的帖子

係冇彈都可以一搏....

引用:
原帖由 14692 於 3-7-2007 23:01 發表
係冇彈都可以一搏....
無彈可以開空槍嚇鬼
Never Forget

回覆 #40 Pan 的帖子

係長鎗冇彈都仲有handgun呀.....

引用:
原帖由 14692 於 3-7-2007 23:09 發表
係長鎗冇彈都仲有handgun呀.....
如果 handgun 都無埋就唯有用長槍打空炮了

回覆 #42 Pan 的帖子

唔會, 點都留番粒, 自隊

引用:
原帖由 14692 於 3-7-2007 23:17 發表
唔會, 點都留番粒, 自隊
點知jam 槍...一係炸"堂"
果時真係比死更難受

引用: