發新話題

測試後的爆箱結果

測試後的爆箱結果

經過咩測試?? 相信有某部份人會知道

附件

28-6-2007 23:41

8000?

人地係神黎~ 我點敢同佢比................. 我只係凡人一個~~

國狗?
本來無一物, 何處惹塵埃

呢個係一雞6000後既波箱... ?
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

如果係一雞6000既話損壞實在輕微. 我仲以為個天梯d齒會掃曬, 點知只係條guide "punk"左, 真係出乎意料.

引用:
原帖由 皇家御貓 於 29-6-2007 07:04 發表
呢個係一雞6000後既波箱... ?
仲未全面做到~ 所以實際/具體/大概數字~ 不便公開, 只能講... "一個測試"@@

引用:
原帖由 14692 於 29-6-2007 05:00 發表
國狗?
國產野幾好~~ 冇乜問題~~ 真係掃射完~ 都只係死個麼打~ 我影相影兩隻麼打就係想比多d人睇下~ 直情溶左~~ 係個麼打頂唔住.......... 我都sure如果落金屬坏士~ 麼打應該會長命多d而又性能高d~~ 但為繼續支持全國產料~~ 當比自己一個挑戰~~

引用:
原帖由 kei_2000s 於 29-6-2007 07:43 發表
如果係一雞6000既話損壞實在輕微. 我仲以為個天梯d齒會掃曬, 點知只係條guide "punk"左, 真係出乎意料.
我地就冇擔心過掃既問題~ 從測試中都睇到國產麼打原來都唔弱~ 真係用黎姦下~~ 國產槍既各方面性能絕對一流~~~

延時器倒轉裝?
專幫"貧"友RE-SET~~"APS"波箱~

引用:
原帖由 傑克上將 於 30-6-2007 11:19 發表
延時器倒轉裝?
彈弓倒轉裝, 都有唔同效果~ 只要合返個公律, 機械既野好死~ 所謂還原基本法, 係一切所有事都要塵歸塵, 土歸土~ 如果咁都做唔出~ 只能怪改裝者仲未能全面還原~ 因為合唔合公律, 係只有兩個答案, 一係得, 一係唔得, 而唔得的原因, 至小有90%係人為問題~ 其餘10%才是工差, 材料之問題~ 都係果句~ 機械運作, 最重要都係合乎公律就得~~

唔係一雞8000咩?

引用:
原帖由 ccchuen122 於 4-7-2007 20:56 發表
唔係一雞8000咩?
主角都冇出黎, 我點敢扒佢頭~ 不過都吸收左好多經驗~~ 仲知道當日原來個彈鼓爆左條管~ 所以上唔到彈~~ 變左射出黎果個數~ 非常主觀而又不能作證~~ 我先唔敢post出黎~~ 成6分幾鐘~~ 我點縮~~ 都要好大file size...... 如果要smooth的話~~@@

引用:
原帖由 SG-1 於 13-7-2007 16:32 發表

主角都冇出黎, 我點敢扒佢頭~ 不過都吸收左好多經驗~~ 仲知道當日原來個彈鼓爆左條管~ 所以上唔到彈~~ 變左射出黎果個數~ 非常主觀而又不能作證~~ 我先唔敢post出黎~~ 成6分幾鐘~~ 我點縮~~ 都要好大file s ...
"U管"幫到你
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

回覆 #13 SG-1 的帖子

我都你希望快D成功!!!!
飯團轉轉轉!

發新話題