34 123
發新話題

[VFC] VFC MP5 SDA2 & A3

VFC MP5 SDA2 & A3

HK MP5 SDA2 & A3
The pictures are for reference only.

似賣seals多過賣MP5...

又係必買

引用:
原帖由 F22 於 28-9-2011 17:42 發表
又係必買
要入定兩個水喉mount加多條 rail
Never Forget

引用:
原帖由 Pan 於 28-9-2011 18:14 發表

要入定兩個水喉mount加多條 rail
兩個水喉mount

引用:
原帖由 B20_hk 於 28-9-2011 18:23 發表

兩個水喉mount
好似18樓無貨
偽君子!永遠虛偽!

Good News !

唔知係咪錯覺

圖右邊果枝

handguard 甩左粒的
Exemplo ducemus
[img][/img]

Wow...MP5SD ar .....But I hope that the internals will be better..

真係出咗先算啦! 依家講都口臭, 成日放煙幕!
係買就一定買, 唔買嘅就得把口"一定買、買硬、必買"

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 28-9-2011 18:40 發表

好似18樓無貨
五金鋪大把∼

http://www.apoints.com/graphics/UploadFiles/200611/20061107145930160.jpg

VF屍mp5sd期待到有點累

引用:
原帖由 private_tm 於 29-9-2011 10:56 發表
真係出咗先算啦! 依家講都口臭, 成日放煙幕!
係買就一定買, 唔買嘅就得把口"一定買、買硬、必買"
師兄,你唔係話緊我呀?
我匣都有六隻,仲有一條真品槍帶一隻鏡橋冇槍裝呀........

鑊氣都比我清得八八九九,怕咩買?只係希望十四樓一嚟就返伸縮托就好喇,我唔想硬食多一個梗托.......

回覆 13# 的帖子

朋友! 你有幾多匣, 有幾多真品唔關我事!
你係要咁敏感,係要對號入座我阻你唔到!

引用:
原帖由 private_tm 於 1-10-2011 09:56 發表
朋友! 你有幾多匣, 有幾多真品唔關我事!
你係要咁敏感,係要對號入座我阻你唔到!
係呀,就算到時出咗我買唔買都係唔關你事.....
但你要玩暗串就關我事,要對號入座都要有人擺位我先有櫈坐,係咪?

34 123
發新話題