發新話題

[VFC] VFC MP5 SDA2 & A3

回覆 15# 的帖子

請你唔好睇得自己咁重要, 人地出個post就話人暗串, 我只會明串, 係擺明串D得把口嘅人, 我有睇你D post, 知你有mp5, 但你係都要坐落我張櫈度, 無任歡迎!

回覆 15# 的帖子

其實大家各有各立埸又何必動氣呢
小弟原想等sd先入手但又忍唔到所以月頭先整咗支A2

引用:
原帖由 F22 於 1-10-2011 07:55 發表

師兄,你唔係話緊我呀?
我匣都有六隻,仲有一條真品槍帶一隻鏡橋冇槍裝呀........
鑊氣都比我清得八八九九,怕咩買?只係希望十四樓一嚟就返伸縮托就好喇,我唔想硬食多一個梗托... ...
放心,一定要你硬食個柄,跟”拉腎”

引用:
原帖由 private_tm 於 1-10-2011 16:13 發表
請你唔好睇得自己咁重要, 人地出個post就話人暗串, 我只會明串, 係擺明串D得把口嘅人, 我有睇你D post, 知你有mp5, 但你係都要坐落我張櫈度, 無任歡迎!
我有幾重要啫?CGF冇咗我唔會冧擋,地球冇咗我更加唔會轉快咗.....
有人會因為閣下言論對號入座,就係你言論有問題,唔係你老哥一句"你係要舂個頭捚嚟我都冇辦法",一隻手係拍唔響....
我就引用返你句子,人哋買唔買關你屁事,你有咩資格去串人先?上"科林"貴乎互相尊重,做咩要串人?粗俗啲講:你算老幾呀?
平曰返工受氣都夠晒,玩吓玩具槍上吓CGF都係求開心,有咩好野咪分享吓,冇咪睇吓人哋有咩好野玩囉,係咪?

引用:
原帖由 F22 於 1-10-2011 22:59 發表

我有幾重要啫?CGF冇咗我唔會冧擋,地球冇咗我更加唔會轉快咗.....
有人會因為閣下言論對號入座,就係你言論有問題,唔係你老哥一句"你係要舂個頭捚嚟我都冇辦法", ...
你好重要架....無你我買mp5黎做咩野

大家以和為貴!

引用:

有人會因為閣下言論對號入座,就係你言論有問題,唔係你老哥一句"你係要舂個頭捚嚟我都冇辦法", ...
基本上...我撑你

引用:
原帖由 seamoncheng 於 1-10-2011 23:05 發表

你好重要架....無你我買mp5黎做咩野
係呀....F22師兄有好多GBB分享都很有用,係師兄道學左好多野。
我支MP5都係跟F22師兄的打磨法....到現在都打得好順暢

算喇, 公道自在人心...
呢類網上得把口,打GAME咪死狗既唔好理喇...
等比人BLOCK A/C喇....

情義結 MP5SD真係買硬!
希望一出就有A3啦!

引用:
原帖由 private_tm 於 29-9-2011 10:56 發表
真係出咗先算啦! 依家講都口臭, 成日放煙幕!
係買就一定買, 唔買嘅就得把口"一定買、買硬、必買"
打手乎

"一定買、買硬、必買" 都話放煙幕......
正一"反打手"ga打手.....

09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 Vindicator 於 2-10-2011 01:02 發表

打手乎
近排好多打手
專門打擊某些品牌

引用:
原帖由 Vindicator 於 2-10-2011 01:02 發表

駛禁敏感......
"一定買、買硬、必買" 都話放煙幕......
學曾生果句
唔同佢鬧up

引用:

e d野一笑了之啦
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 marcooo 於 28-9-2011 19:37 發表
唔知係咪錯覺

圖右邊果枝

handguard 甩左粒的
其實我都覺得係...
鵰。豹。狸。獅。狒

發新話題