發新話題

請問師兄,如果PTW KIT搵鋪頭安裝 搵邊間好??

嘩,7月14都過左咁耐
重有咁多鬼係到

我都係新a/c喎.......
不過唔係做媒,明搶ok,態度真係唔差,
最少您多野問佢都會盡量答您,唔會暗寸您先
不過我都係第一枝俾人整,第二枝都係自己黎

Delete

引用:
原帖由 Kane 於 30-9-2011 11:12 AM 發表
嘩,7月14都過左咁耐
重有咁多鬼係到
哈哈~愚人節夠過左好耐啦

引用:
原帖由 Waterter 於 30-9-2011 13:55 發表
我都係新a/c喎.......
不過唔係做媒,明搶ok,態度真係唔差,
最少您多野問佢都會盡量答您,唔會暗寸您先
不過我都係第一枝俾人整,第二枝都係自己黎
有冇發現其實好易砌呢
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 tokyojoe 於 30-9-2011 01:55 發表

唔係做"妹"吓話???!!!!!
吓,唔係介紹明記就係做妹呀,呀師兄你咁Q架,咁G.M.D同名記都ok囉 ha ha

引用:
原帖由 codyzf 於 30-9-2011 22:52 發表

吓,唔係介紹明記就係做妹呀,呀師兄你咁Q架,咁G.M.D同名記都ok囉 ha ha
吓,你明明介紹緊GMD(#7&#9),突然變咗話自己介紹明記?呀師兄你都咁Q既?

引用:
原帖由 tokyojoe 於 30-9-2011 23:56 發表

吓,你明明介紹緊GMD(#7        ),突然變咗話自己介紹明記?呀師兄你都咁Q既?
吓,咁介绍G.M.D又話做妹,之前spec.ops.師兄同easy240師兄都介紹左名記啦,唔使再講吓話,見有人我冇介紹名記咁好反應,咁我咪介紹名記囉,其實2間我都覺得ok,不果唔知呢度咁小圈子啫,bye

引用:
原帖由 spec.ops. 於 30-9-2011 21:16 發表

有冇發現其實好易砌呢
您說得對~

引用:
原帖由 codyzf 於 29-9-2011 22:23 發表

係佢度買都得,我都係咁,手工又 唔使煩
Red pill, Blue pill

引用:
原帖由 tokyojoe 於 30-9-2011 23:56 發表

吓,你明明介紹緊GMD(#7        ),突然變咗話自己介紹明記?呀師兄你都咁Q既?
Agree. Give me 5 !!!
Red pill, Blue pill

引用:
原帖由 spec.ops. 於 30-9-2011 21:16 發表

有冇發現其實好易砌呢
都係架,最難都係裝摩打

引用:
原帖由 Waterter 於 1-10-2011 01:35 發表

您說得對~
真係易過AEG

引用:
原帖由 BMW 於 1-10-2011 04:18 發表

都係架,最難都係裝摩打
MOTOR PIN有時會難入D

引用:
原帖由 vincentihmc 於 30-9-2011 01:10 發表
gmd 係邊間 ????
真鐵改 ptw upper 果間..........

都系自己來最好,始終自己野...裝起都會比較用心
Systema all the way. Porsche all the way....

發新話題