40 123
發新話題

請問師兄,如果PTW KIT搵鋪頭安裝 搵邊間好??

引用:
原帖由 seals9121 於 1-10-2011 12:12 發表

真鐵改 ptw upper 果間..........

都系自己來最好,始終自己野...裝起都會比較用心
親力親為,一定事事小心,加上又唔係為搵食,一定大把時間兼全程投入去攪
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 spec.ops. 於 1-10-2011 12:37 發表

親力親為,一定事事小心,加上又唔係為搵食,一定大把時間兼全程投入去攪
唔為搵食....慈善家
Red pill, Blue pill

引用:
原帖由 Morpheus 於 1-10-2011 14:40 發表

唔為搵食....慈善家
人地話自己裝自己呀

引用:
原帖由 Morpheus 於 1-10-2011 14:40 發表

唔為搵食....慈善家
自己裝自己喎,都要收錢?
師兄,你人格分裂架?

引用:
原帖由 spec.ops. 於 1-10-2011 20:42 發表

自己裝自己喎,都要收錢?
師兄,你人格分裂架?
喺呀,裂呀。一時又GMD,一時又自己裝。搞到都唔知點好
Red pill, Blue pill

引用:
原帖由 Morpheus 於 1-10-2011 20:58 發表

喺呀,裂呀。一時又GMD,一時又自己裝。搞到都唔知點好
識既你咪自己裝囉
唔識既你咪搵人裝囉
咁簡單,咁都攪唔掂?

玩槍就玩槍,唔好成日單單打打,仔行為,對個版又冇貢獻,又比人睇低個group

2.嚴禁明示或暗示粗口,包括用字戶名字及簽名(諧音、影片及圖片亦不可)或其他帶侮辱/挑釁性字句。
e.g. 唔_該曬喎, on99, 做乜7 o野? etc.

本帖最近評分記錄
  • golliwog19 威望 -5 嚴禁明示或暗示粗口 6-10-2011 22:58
  • golliwog19 金錢 -5 嚴禁明示或暗示粗口 6-10-2011 22:58

我就係自己裝啦, 無錢肉痛又有時間咪自己搞囉 !
係打PIN要技巧, 其他可以講係EASY, 唔係自己叻 ..... 係PTW根本就係簡單野.

樓上有人講粗口呀 ! KAKAAAA
引用:
原帖由 kidult 於 5-10-2011 13:48 發表
玩槍就玩槍, 唔好成鳩日單單打打, 硬膠仔行為, 對個版又冇貢獻, 又比人睇低個group

引用:
原帖由 kidult 於 5-10-2011 13:48 發表
玩槍就玩槍,唔好成日單單打打,仔行為,對個版又冇貢獻,又比人睇低個group

2.嚴禁明示或暗示粗口,包括用字戶名字及簽名(諧音、影片及圖片亦不可)或其他帶侮辱/挑釁性字句。
e.g. 唔_該曬喎, on99, 做乜7 o野 ...
Hey dude, that's the tradition in the Asia forum!
Read only and try not to reply too often.

唔駛問阿貴,一定搵妹仔蓮姐裝槍
爆 爆 爆

40 123
發新話題