34 123
發新話題

FOR 玩具PTW之UPPER

FOR 玩具PTW之UPPER

垃圾到極的" 迷之UPPER "
< RS > = Real Scale GI METAL RECEIVER
真鐵?  真係鐵造的改位UPPER就真!! 邊有這麼多真鐵呀!!
PRIME 如果出同款的UPPER,正佢多多聲!!
望清楚後,懂的自然會懂!!

一睇個M4嘜就知道了,心裡有數
三六轟一轟,敵人企唔穩!

嘩..........真係真槍upper嚟架喎!!!!!!!!!

引用:
原帖由 tokyojoe 於 1-10-2011 21:53 發表
嘩..........真係真槍upper嚟架喎!!!!!!!!!
無理由,毒蛇GBB個UPPER咪又係口甘!!!C HING睇錯啦!!!

分明係socom gear upper la

引用:
原帖由 Kane 於 1-10-2011 22:20 發表
分明係socom gear upper la
KANE, 據知昨天有C HING POST副相出街後,今日唯一的都售出了,真奇妙!!!

車...我個WE 上身夠可以禁果個制啦..
不過俾我禁到彈左出黎錦解之嘛

引用:
原帖由 Callous 於 1-10-2011 22:38 發表

KANE, 據知昨天有C HING POST副相出街後,今日唯一的都售出了,真奇妙!!!
遲了一步,我重想買tim

引用:
原帖由 Kane 於 1-10-2011 23:03 發表
遲了一步,我重想買tim
呢D野諗多陣就冇架喇

引用:
原帖由 spec.ops. 於 2-10-2011 00:12 發表

呢D野諗多陣就冇架喇
..... 系GN地 都擺左幾耐下..... 上次見到Ching 果時之前已經有。。。
Systema all the way. Porsche all the way....

引用:
原帖由 seals9121 於 2-10-2011 01:04 發表

..... 系GN地 都擺左幾耐下..... 上次見到Ching 果時之前已經有。。。
唔通你買左?

其實如果有一隻同師兄同等級的超高仿upper,有無得改去wa gbb用呢? thank
Ken's Custom Magpul M4  

引用:
原帖由 桸藍 於 2-10-2011 01:11 發表
其實如果有一隻同師兄同等級的超高仿upper,有無得改去wa gbb用呢? thank
PRIME既GBB身套件滿足唔到你?

成件事好有娛樂性

引用:
原帖由 spec.ops. 於 2-10-2011 01:08 發表

唔通你買左?

你點知.............
*
*
*
*

唔系我買
Systema all the way. Porsche all the way....

34 123
發新話題