發新話題

Star M4

引用:
原帖由 14692 於 29-6-2007 23:20 發表
有冇咁差呀
你買支改下

又話馬仔冇"R"唔買, 忍唔住得個吉?

猩猩個手揪係短左, 因為抄錯某真槍牌子的民用手揪.
回來打疫苗

夠喇, 反正有小project攪緊
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 olka 於 29-6-2007 23:26 發表
又話馬仔冇"R"唔買, 忍唔住得個吉?

某forum 吹到比美ptw 先買
中招
我一間upload pin photo
pin 位好good...
but gear box.........................

回覆 #19 Kane 的帖子

又唔掂?

邊個FORUM比個炸彈過你受呀... 係咪D細路仔扮大人去講槍經呢~ 我真係差少少就買左佢... 好彩~
回來打疫苗

回覆 #21 olka 的帖子

PTW......

佢有咩好?....

引用:
原帖由 olka 於 29-6-2007 23:26 發表

哦, 唔怪知得啦。

btw, 咩原來m4個手揪都有分軍用同民用

係民間工廠有長度唔同size. 猩猩中左伏.
回來打疫苗

引用:
原帖由 olka 於 29-6-2007 23:37 發表
邊個FORUM比個炸彈過你受呀... 係咪D細路仔扮大人去講槍經呢~ 我真係差少少就買左佢... 好彩~
玩具兵forum
吉打上身cut 耳仔90% fit
差1mm 尾pin 個灣位
又要比$ 人改.....

引用:
原帖由 14692 於 29-6-2007 23:38 發表
PTW......
在以往的角度, 我們改一支全金屬一體管的m4, 上車價都要四千幾, 對比PTW唔算貴, 但以往四千幾的PERFORMANCE, 現在唔洗兩千就買到, 變相覺得PTW貴... 現在玩槍平很多了, 仲有國狗呢...
回來打疫苗

可否用馬記波箱.......thx!!!
有D人好似鐵甲威龍打極都唔識痛 狂Full Full哂兩匣 咁都話打唔中
喂 你咁賴皮嗌完死又係度發脾氣 咁冇品 真系晒氣
唔Gur就Full Gear再黎 Go Go Go 9點位著哂Sure Fire睇到蒙查查
Over Over 冇晒彈 快D搵人幫我做Cover 我地玩 一槍死 輸0左要大聲嗌死
Yeah 呢個就系Game You know what I say

引用:
原帖由 TROY 於 30-6-2007 01:18 發表
可否用馬記波箱.......thx!!!
應該唔得

我個cut左耳仔的吉打上身重fit 過star 自己個上身......
我想問開羅絲洞去which shop 好?
充工定明搶?

發新話題