發新話題

Star M4

引用:
原帖由 TROY 於 30-6-2007 01:18 發表
可否用馬記波箱.......thx!!!
i think can

引用:
原帖由 Kane 於 30-6-2007 01:43 發表
我個cut左耳仔的吉打上身重fit 過star 自己個上身......
我想問開羅絲洞去which shop 好?
充工定明搶?
你自己有冇鑽? 買個dup都係十零蚊, 自己攪到喎.
回來打疫苗

引用:
原帖由 olka 於 30-6-2007 02:07 發表

你自己有冇鑽? 買個dup都係十零蚊, 自己攪到喎.
有d 難度
其實我重有new upper 想cut 耳仔

我手鑽ko 左
star upper 可能copy 吉打
d 車位99% 一樣(唔計耳仔)

?? 呢個位用來做咩東東的?
回來打疫苗

引用:
原帖由 olka 於 30-6-2007 02:36 發表
?? 呢個位用來做咩東東的?
blow  replace

回覆 #27 olka 的帖子

但係PTW玩到'用鎗'果種feel, 真係魚與熊掌不可兼得
本來無一物, 何處惹塵埃

回覆 #26 Kane 的帖子

星星波箱......行微動制?

引用:
原帖由 14692 於 6/30/07 04:59 發表
但係PTW玩到'用鎗'果種feel, 真係魚與熊掌不可兼得
PTW rocks... must buy for me...
Guns... lots of Guns...

引用:
原帖由 14692 於 30-6-2007 05:01 發表
星星波箱......行微動制?
yes...

first 天梯 cant use
sysma m4江 cant use
吉打upper can use (can blow catch)

回覆 #39 LifeAfterDeath 的帖子

貴呢, 唔係人人都買得起.....

回覆 #41 Kane 的帖子

即係又要用佢'自家出'既parts......

引用:
原帖由 14692 於 1-7-2007 05:07 發表
即係又要用佢'自家出'既parts......
天梯係first 唔得
氣江longer than , sysma,tm, GP  唔得
hopup  膠parts 我use tm
star 本身個d 有水口....

咁即係唔接受third party零件... 獨家喎...
回來打疫苗

發新話題