發新話題

Star M4

引用:
原帖由 olka 於 1-7-2007 23:23 發表
咁即係唔接受third party零件... 獨家喎...
天梯 gp,army cook 得
only first 唔得

反而最補果個牌子唔用得
回來打疫苗

(HK-type )

which  better?

講到一文不值,我就改完後出尾通用鋰電、S牌組合氣江、拍頭、氣咀、全套因以前留下無用,完裝好大聲(嚇鬼)其它無換。

用真品尾通全套.........遲下放相!!

引用:
原帖由 fuppc 於 2-7-2007 00:36 發表
講到一文不值,我就改完後出尾通用鋰電、S牌組合氣江、拍頭、氣咀、全套因以前留下無用,完裝好大聲(嚇鬼)其它無換。

我用sysma 江會左右move,要用膠紙fix
我無話一文不值
只是話upper & hopup 十分出色

你用批士爛**金身.........我用手都爛到gp金身(跳彈位最易爛) 想死!!

我下次落場試用下......如果滿意我就做主力武器(因為方便打乜力水都得)

其實好多成品槍買返來都要改下至用得!!

引用:
原帖由 fuppc 於 2-7-2007 00:49 發表
我下次落場試用下......如果滿意我就做主力武器(因為方便打乜力水都得)

其實好多成品槍買返來都要改下至用得!!
yes,but 佢個hopup 無老鼠屎....qc 咁好.......
係,識改係無問題,我改完都好好聲
咁newbie 買左唔識改咁點好?

哥仔好多牌子你選,買之前想清楚自己需要乜野至買OK?

引用:
原帖由 fuppc 於 2-7-2007 01:08 發表
哥仔好多牌子你選,買之前想清楚自己需要乜野至買OK?
我就係見人地講到天上有地下無
吹到比美ptw先買|)

回覆 #44 Kane 的帖子

對應唔到市場parts.....唔洗諗
本來無一物, 何處惹塵埃

回覆 #49 fuppc 的帖子

願聞其詳
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 fuppc 於 2-7-2007 00:36 發表

街坊想借問聲你有冇改到Hopup個part如Hopup膠等....?

引用:
原帖由 14692 於 2-7-2007 08:43 發表
願聞其詳
佢咁講即係star 要出聲明
要識改槍先好買

發新話題