24 12
發新話題

Star M4

Star M4

STAR M4 x D Boy Stock

引用:
原帖由 olka 於 29-6-2007 20:00 發表
唔係, 係冇裝尾蓋姐. 但麼打手柄咩樹, 有條疤痕...
water

but......上身我夾係批士拎delta ring.....大力過頭.....裂左....
唔知有冇人會放gp上身

XYT 係咪國狗齒?

wtf.....
hop up 無老鼠屎.............

引用:
原帖由 olka 於 29-6-2007 22:22 發表

GP 上身合猩猩用? 枝猩猩比幾多分?
列左上身了
你話幾多分

but 下身d pin幾得
try 左...cant....
but d吉打改左 fit....
好彩有吉打上身多

個hopup dummp.....
add 左老鼠屎=full hop..........
Carzy....
1650$ 買左支垃圾......

引用:
原帖由 14692 於 29-6-2007 23:20 發表
有冇咁差呀
你買支改下

引用:
原帖由 olka 於 29-6-2007 23:26 發表
又話馬仔冇"R"唔買, 忍唔住得個吉?

猩猩個手揪係短左, 因為抄錯某真槍牌子的民用手揪.

某forum 吹到比美ptw 先買
中招
我一間upload pin photo
pin 位好good...
but gear box.........................

引用:
原帖由 olka 於 29-6-2007 23:37 發表
邊個FORUM比個炸彈過你受呀... 係咪D細路仔扮大人去講槍經呢~ 我真係差少少就買左佢... 好彩~
玩具兵forum
吉打上身cut 耳仔90% fit
差1mm 尾pin 個灣位
又要比$ 人改.....

我個cut左耳仔的吉打上身重fit 過star 自己個上身......
我想問開羅絲洞去which shop 好?
充工定明搶?

引用:
原帖由 TROY 於 30-6-2007 01:18 發表
可否用馬記波箱.......thx!!!
i think can

引用:
原帖由 olka 於 30-6-2007 02:07 發表

你自己有冇鑽? 買個dup都係十零蚊, 自己攪到喎.
有d 難度
其實我重有new upper 想cut 耳仔

我手鑽ko 左
star upper 可能copy 吉打
d 車位99% 一樣(唔計耳仔)

引用:
原帖由 olka 於 30-6-2007 02:36 發表
?? 呢個位用來做咩東東的?
blow  replace

引用:
原帖由 14692 於 30-6-2007 05:01 發表
星星波箱......行微動制?
yes...

24 12
發新話題