24 12
發新話題

Star M4

first 天梯 cant use
sysma m4江 cant use
吉打upper can use (can blow catch)

引用:
原帖由 14692 於 1-7-2007 05:07 發表
即係又要用佢'自家出'既parts......
天梯係first 唔得
氣江longer than , sysma,tm, GP  唔得
hopup  膠parts 我use tm
star 本身個d 有水口....

引用:
原帖由 olka 於 1-7-2007 23:23 發表
咁即係唔接受third party零件... 獨家喎...
天梯 gp,army cook 得
only first 唔得

(HK-type )

which  better?

引用:
原帖由 fuppc 於 2-7-2007 00:36 發表
講到一文不值,我就改完後出尾通用鋰電、S牌組合氣江、拍頭、氣咀、全套因以前留下無用,完裝好大聲(嚇鬼)其它無換。

用真品尾通全套.........遲下放相!!
我用sysma 江會左右move,要用膠紙fix
我無話一文不值
只是話upper & hopup 十分出色

引用:
原帖由 fuppc 於 2-7-2007 00:49 發表
我下次落場試用下......如果滿意我就做主力武器(因為方便打乜力水都得)

其實好多成品槍買返來都要改下至用得!!
yes,but 佢個hopup 無老鼠屎....qc 咁好.......
係,識改係無問題,我改完都好好聲
咁newbie 買左唔識改咁點好?

引用:
原帖由 fuppc 於 2-7-2007 01:08 發表
哥仔好多牌子你選,買之前想清楚自己需要乜野至買OK?
我就係見人地講到天上有地下無
吹到比美ptw先買|)

引用:
原帖由 14692 於 2-7-2007 08:43 發表
願聞其詳
佢咁講即係star 要出聲明
要識改槍先好買

引用:
原帖由 於 2-7-2007 14:00 發表
一開始又話隻馬病左唔買..家下痕又要買...買左又奶撻
不過...第二個forum...個post真係害人不淺.....
"廣告"講到點好都唔用
都係qc唔得,支槍hopup 唔work,
如果我係newbie唔識改,咁咪企左係度!?

某廣告forum 某人條氣唔須
話自己用實統Barrel Nut
我理得你用實統Barrel 定實彈
我個upper 爆左係事實
唔好講upper
講hopup,hopup唔work,唔記得裝老鼠屎咁點?
又唔講hopup QC問題
講火帽, 估唔到用料咁差,同國狗一樣,重話比美ptw....
都唔講火帽,講gearbox d 料
只係講連單向拍頭都無,個氣咀屎到......
你話gearbox d 料幾得
如果你大家想買star m4
請你改晒上面d parts, 咁支star m4 一定好fit
因為佢$1650 咁平係預你買parts 大改

24 12
發新話題