發新話題

MC Vest~~

引用:
原帖由 tf141 於 2-10-2011 14:39 發表

不過我始終覺得有實物睇過揀過先買係最好
我都覺, 起碼知岩唔岩自己~
但係本地市面上冇貨都冇辦法要上網買

有時睇運氣啦,我訂咁多次嘢都係1~2次失望姐
窮則獨善其身 富則妻妾成群

引用:
原帖由 magus 於 2-10-2011 14:47 發表
haha, 有野想訂搵師兄先

呢個CGF真係好又可以幫人,人哋又可以幫我,最麻煩的cp都係靠呢度d c-hing攪掂

訂MC o野,上網又多又齊.同埋連運費係平過柏裕的.(上網唔一定收公價,而且有時有折 )

引用:
原帖由 magus 於 2-10-2011 14:47 發表
ching可唔可以分享一下d唔愉快既經歷同埋最後如何解決?
thank you very much~~~

引用:
原帖由 tf141 於 2-10-2011 18:29 發表

ching可唔可以分享一下d唔愉快既經歷同埋最後如何解決?
thank you very much~~~
小弟都想聽下

引用:
原帖由 RX7 於 2-10-2011 18:27 發表
訂MC o野,上網又多又齊.同埋連運費係平過柏裕的.(上網唔一定收公價,而且有時有折 )
師兄又係用邊個網呢??thx~~!!!

引用:
原帖由 Mcmarpat 於 2-10-2011 18:34 發表

師兄又係用邊個網呢??thx~~!!!
SKD OPTACTICAL
有貨落ORDER後大約一星期到.最快紀錄:星期一落ORDER星期六到

引用:
原帖由 RX7 於 2-10-2011 19:14 發表

SKD OPTACTICAL
有貨落ORDER後大約一星期到.最快紀錄:星期一落ORDER星期六到
thx a lot!!

引用:
原帖由 於 2-10-2011 20:06 發表
skd真係正....發貨快..cs覆野快....有時仲有折...

ps..我有件mc pc放緊..
小弟之前有諗住幫ching你買, 不過要成set買........

引用:
原帖由 Mcmarpat 於 2-10-2011 12:33 發表

請問師兄用邊個網online買?
i want to know too, may be we can order together
thanks alot.

試過d molle belt個size(內帶同外pad)差好遠

另外belt pad size話fit 32-36返到嚟總長得28寸...

引用:
原帖由 magus 於 2-10-2011 23:36 發表
試過d molle belt個size(內帶同外pad)差好遠

另外belt pad size話fit 32-36返到嚟總長得28寸...
咁最後有冇換貨/退錢?
thx~~

發新話題