發新話題

MC Vest~~

如果ching係著S/M size既話咁果件就係最後一件, 要買快手
我果日上去問有一件係倉一件display, 新果件已俾小弟買走咗, 而家MC色S/M size應該就係得番display果件
18/F果個呀叔話Eagle野未必會再番貨

其他款係咩意思? MC色既真品vest有好多架喎...

引用:
原帖由 Mcmarpat 於 2-10-2011 10:21 發表
thx師兄先..
咁除左18F之外仲有邊間有得賣啊?
其他款既意思即係其他MC色PC...
我都唔知.....

引用:
原帖由 magus 於 2-10-2011 11:47 發表
係囉以後想入eagle啲嘢唔通要靠on line?

local仲有冇邊間可以做呢
小弟都想知, 始終都係初次接觸真品, 真係唔係好識= =

引用:
原帖由 magus 於 2-10-2011 14:12 發表
唔係,只係訂其它gear同佢哋比較過差唔多
不過我始終覺得有實物睇過揀過先買係最好

引用:
原帖由 magus 於 2-10-2011 14:47 發表
有時睇運氣啦,我訂咁多次嘢都係1~2次失望姐
ching可唔可以分享一下d唔愉快既經歷同埋最後如何解決?
thank you very much~~~

引用:
原帖由 於 2-10-2011 20:06 發表
skd真係正....發貨快..cs覆野快....有時仲有折...

ps..我有件mc pc放緊..
小弟之前有諗住幫ching你買, 不過要成set買........

引用:
原帖由 magus 於 2-10-2011 23:36 發表
試過d molle belt個size(內帶同外pad)差好遠

另外belt pad size話fit 32-36返到嚟總長得28寸...
咁最後有冇換貨/退錢?
thx~~

引用:
原帖由 magus 於 3-10-2011 00:04 發表
地點關係一來一回......最后放咗比隊友鳥
係咪運費全部由買方支付架?
thx~~

引用:
原帖由 magus 於 3-10-2011 01:53 發表
送返去個程唔係
咁如果佢再換番第二件俾你果程呢?
thx ching~~

引用:
原帖由 magus 於 9-10-2011 12:56 發表
當然係佢哋包啦
送番去果程唔係你俾, 第二次寄過嚟果程又係佢地俾?

發新話題