30 12
發新話題

KSC M4 GBB

KSC M4 GBB

請問各位師兄,呢枝買日版好定係台版好??
見到明搶台版有2隻匣好似好抵,但係有人話台版己停產,而家果D 係水尾
日版做工好D,但唔知好幾多
精準度及耐用度邊枝好?
最緊要係,KSC M4 可唔可以即買即玩?? 因為我見WE 果D 成日都話要搞一輪先落得場,好麻煩

其實我只係想買枝黎打CQB,粗用,budget 3-4K 左右
有冇邊個牌子介紹下? Thanks~~

KSC 份內涵幾好,可以即買即打 !
Ken's Custom Magpul M4  

引用:
原帖由 Kira 於 5-10-2011 13:06 發表
請問各位師兄,呢枝買日版好定係台版好??
見到明搶台版有2隻匣好似好抵,但係有人話台版己停產,而家果D 係水尾
日版做工好D,但唔知好幾多
精準度及耐用度邊枝好?
最緊要係,KSC M4 可唔可以即買即玩?? 因為我見 ...
台版枝槍原裝已經1.8-1.9j ,小心入唔到埸

咁即係台版都要改細力先打得.....

呢支槍好似話會出新版

引用:
原帖由 里安 於 5-10-2011 18:50 發表
呢支槍好似話會出新版
ya
會有新版
好似係marpul

佢舊果支都好似會唔出

但性能真係幾好的

舊版傾銷,係先天設計有問題(HOP UP會嘔卅JAM彈), 稍後再推出既MAGPUL MOE, CQBR會用新HOPUP, MAGWELL亦有改良;M4A1就未知會否有新版(新版一樣有台版日版)

我都想買多枝MAGPUL GBBR 粗玩~
Ken's Custom Magpul M4  

都係考慮支 ksc magpul moe cqbr 啦

原來係咁…都係等MOE 啦...
但係我見KSC 個網站已經有CQB-R,7/22 出左,其實呢枝野面世未?

新飛机把上彈位及出氣口改成了金屬

引用:
原帖由 king6 於 7-10-2011 02:08 發表
新飛机把上彈位及出氣口改成了金屬
HOP UP改左D咩?

引用:
原帖由 fai84 於 7-10-2011 02:18 發表

HOP UP改左D咩?
未知~手上得新飛机

引用:
原帖由 Kira 於 6-10-2011 19:43 發表
原來係咁…都係等MOE 啦...
但係我見KSC 個網站已經有CQB-R,7/22 出左,其實呢枝野面世未?
日本個邊神早出左CQB-R喇,不過香港呢邊冇鋪入貨,可能因為支野太貴,要成4k…
http://www.apoints.com/graphics/UploadFiles/200611/20061107145930160.jpg

吓 ! 要成4k , 日本仔紙真係太過浮誇啦

30 12
發新話題