發新話題

<視頻>未來戰事

<視頻>未來戰事

[flash]http://www.youtube.com/v/-qywxwgTJsU[/flash]
[flash]http://www.youtube.com/v/zIrz4HJdOBw[/flash]

一個emb 就
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

太厲害啦~~

FCS......

全面資訊化的戰爭

用錢炸人的戰爭

似打機多過打仗
彈劾

用Anti tank 都打唔爆嫁裝甲車 ... 未免太屈機啦掛

引用:
原帖由 samXsum 於 30-1-2007 19:50 發表
用Anti tank 都打唔爆嫁裝甲車 ... 未免太屈機啦掛
唔係打唔爆,係俾主動防護裝置攔截佐

引用:
原帖由 Hamlet 於 30-1-2007 20:14 發表

唔係打唔爆,係俾主動防護裝置攔截佐
個支咁ga 飛彈?
彈劾

可見他們的對象是中國.......

充滿著FCS的理想.全球快速應變就成功了,但反遊擊又會比現有的好多少呢?我真想知道.

支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 neomarx 於 30-1-2007 22:51 發表
可見他們的對象是中國.......
片中敵對的演員是拿97式步槍......
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

2014 vs 1950 ....

無新意.........
成段片就係話, 我用幾百人, 又空軍又坦克又有火炮支援就可以打贏幾十個步兵同三兩架坦克。
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

一向打仗都係鬥錢多鬥人多嘛~~~屈機又如何, 明顯果幾十人就係無腦既傻仔, 對面支支面力水槍加magbull, 落曬鼓著曬甲唔認死, 你得支馬記mp5加一隻匣著住件小t恤你仲衝上去......俾我認死唔玩啦......

發新話題