發新話題

想問黑筒可以上M110彈弓嗎?

想問黑筒可以上M110彈弓嗎?

我有支未用過的黑筒,但想打有約1.4j,cqbr,可以換條110彈弓上去嗎?

黑筒齒較淋, 上M110好快會斷齒

引用:
原帖由 ayaka 於 19-10-2011 02:37 發表
黑筒齒較淋, 上M110好快會斷齒
新果D黑筒仲係用亞鉛天梯齒?
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 spec.ops. 於 19-10-2011 06:56 發表

新果D黑筒仲係用亞鉛天梯齒?
唔清楚...我09 std kit黑筒就斷過

引用:
原帖由 防火門 於 19-10-2011 00:37 發表
我有支未用過的黑筒,但想打有約1.4j,cqbr,可以換條110彈弓上去嗎?
可以上 但如上面CHING所講,不過應該都OK的,因藍筒的齒貌似係同黑筒一樣
CQBR管,我果支就1.5幾接近1.6 110彈弓 不過管係6.03mm
6.04mm應該會細力D 估計1.45~1.55左近
PTW 並非神兵利器,只係貪佢可以長㩒單發
最唔鍾意聽到「買得起成皮野支槍,買唔起幾千蚊真品」
呢個係咩道理.....

肯定可以上,跟來的紅筒從來沒有用過

現在是用 黑筒打 130 , 已經半年,沒有任何問題。      <----------------------  人太好天都罩?  x)

另外,如果沒有盲掉,我的藍和黑 齒應該就一樣。

Systema all the way. Porsche all the way....

引用:
原帖由 ayaka 於 19-10-2011 12:33 發表

唔清楚...我09 std kit黑筒就斷過
STD跟既黑筒可能係舊款

引用:
原帖由 seals9121 於 19-10-2011 20:43 發表
肯定可以上,跟來的紅筒從來沒有用過

現在是用 黑筒打 130 , 已經半年,沒有任何問題。       
單賣既筒應該都係新款

哈哈,多謝大家幫手。。謝謝

發新話題