發新話題

[WE] WE SVD GBB

引用:
原帖由 faihk 於 11-11-2011 12:24 發表
有冇人要9成新 一個?
版主好波!

btw, 條片真係WE官方? 通常WE D片都硬係要有條要出來_UP幾句架wor

期實... 會係幾多個月, 定幾多年後先有呢...

YYE出得太多隻款槍! 當見到呢類7.62x54R或7.62x51NATO長槍片時! 我地以經"息火了"悶到冇灑引....... !

YYE"來福"氣動玩具槍:- (有沒有講錯; 如有請糾正 )

1) M4 (alike)
2) SCAR-L (alike)
3) PDW (alike)
4) G39C
5) M14 (alike)
5.5) L85 (alike)
6) M-16 VN1 (alike, and new gas blow-back system)
6) AK-74U (alike)

個人覺得.......純吹水! 不要插! 實際(揾錢方向)!

1)M-16 / M4 / AR-15 (all alike) Gas blow-back type 1 (銅膽) 及 Gas blow-back type 2 (YYA系统 ) ; 首先設計及改進有關系统(連氣夾)之耐用性及長期使用之順暢能力!

2)AK-47 / AK-74等等.......! 同上!

3)SR-25

4)SVD

5)M-14

6)G-3 / PSG-1 / 等等.......

7) AUG

8) MP-5 類

9) 出乜都得!

W 醫真係出得好怏, 幾間廠加埋都唔夠佢地怏, 呢支SVD, 睇黎又要花錢了
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 怒人甲 於 11-11-2011 14:35 發表
W 醫真係出得好怏, 幾間廠加埋都唔夠佢地怏, 呢支SVD, 睇黎又要花錢了
[抽]出口術既速度都好快 老虎蟹都""""左會出先, 留左位先 [/抽]

引用:
原帖由 Pvt.King 於 11-11-2011 02:57 PM 發表

[抽]出口術既速度都好快 老虎蟹都""話""左會出先, 留左位先 [/抽]
唔通下下做哂貨先出廣告?
有咩廠唔係噤做....

引用:
原帖由 rYaN 於 11-11-2011 15:01 發表

有咩廠唔係噤做....
當年馬記支M14出口術, 頂死晒GG
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 11-11-2011 03:02 PM 發表

當年馬記支M14出口術, 頂死晒GG
vfx又咪係不斷coming soon.....

引用:
原帖由 rYaN 於 11-11-2011 15:01 發表

有咩廠唔係噤做....
我地可以一齊來回顧下銅膽時代既m16a2廣告
仲有p90, 仲有唔少自稱收風人仕放既流料

引用:
原帖由 阿堅 於 10-11-2011 08:04 PM 發表
http://www.youtube.com/watch?v=e ... =player_profilepage

後面的桌上還有P226
又係厚匣

引用:
原帖由 Pvt.King 於 11-11-2011 03:24 PM 發表

我地可以一齊來回顧下銅膽時代既m16a2廣告
仲有p90, 仲有唔少自稱收風人仕放既流料
如果開發係噤順利就個個都去開發新野啦

最驚佢等錢使, 頻頻出新野 ............. 一街白老鼠

睇怕又係多個 ” 等 " 字

回覆 13# 的帖子

同P90同一命運, 比C字公司控制住推出時間
比你係廠出槍時間比人控制住,就不如排後D慢慢搞

引用:
原帖由 rYaN 於 11-11-2011 19:08 發表

如果開發係噤順利就個個都去開發新野啦
如果真係開發緊/開發唔順利 就不如直接坦白講開發中, 唔好三五個月就即將乜乜, 量產前乜乜, 上市前乜乜啦

(利申: 中學無讀ECON但拎A 拿, 講明先, 小弟都係得一支gbb啫, 仲係WE既, 唔係話佢D產品唔好, 只係佢個推銷手法真係不敢恭維啫, 望就望佢今次支SVD真係生生性性啦, 出SVDS仲好 )

發新話題