發新話題

[WE] WE SVD GBB

引用:
原帖由 Pvt.King 於 11-11-2011 11:22 PM 發表

如果真係開發緊/開發唔順利 就不如直接坦白講開發中, 唔好三五個月就即將乜乜, 量產前乜乜, 上市前乜乜啦

(利申: 中學無讀ECON但拎A 拿, 講明先, 小弟都係得一支gbb啫, 仲係WE既, 唔係話佢D產品唔好, ...
邊有公司會噤講既?
APPLE會唔會同你講IPHONE5未開發到住,,出住IPHONE4S先?(例子)

引用:
原帖由 rYaN 於 12-11-2011 00:03 發表

邊有公司會噤講既?
APPLE會唔會同你講IPHONE5未開發到住,,出住IPHONE4S先?(例子)
最少apple自己唔會間唔中就同你講iphone5就出就出就來先啦係咪(例子)

引用:
原帖由 Pvt.King 於 12-11-2011 12:04 AM 發表

最少apple自己唔會間唔中就同你講iphone5就出就出就來先啦係咪(例子)
HOW ABOUT VFX HK416?

引用:
原帖由 rYaN 於 12-11-2011 00:09 發表

HOW ABOUT VFX HK416?
臭蟲論?

哂氣啦..間間都係噤既啦....
宜家佢又冇同你講幾時出.....
如果佢講左唔出就話姐,,
冇講佢咬佢食?

引用:
原帖由 rYaN 於 12-11-2011 00:12 發表
哂氣啦..間間都係噤既啦....
宜家佢又冇同你講幾時出.....
如果佢講左唔出就話姐,,
冇講佢咬佢食?
做衰自己個名姐... 不過出槍ga廠咁少 ... 我地無計之麻...

引用:
原帖由 faihk 於 12-11-2011 12:14 AM 發表

做衰自己個名姐... 不過出槍ga廠咁少 ... 我地無計之麻...
噤好多間都好衰WOR..噤我咪唔洗買槍?

引用:
原帖由 rYaN 於 12-11-2011 00:16 發表

噤好多間都好衰WOR..噤我咪唔洗買槍?
忍到米唔買囉~

引用:
原帖由 faihk 於 12-11-2011 12:20 AM 發表

忍到米唔買囉~
忍唔到

引用:
原帖由 rYaN 於 12-11-2011 00:23 發表

忍唔到
咁米 囉~
我自問就真係ready要入支啦~ 我睇佢幾時出炸~ 最多米等第二三水先~

後面槍架排滿左p90?!

引用:
原帖由 Alex_山 於 12-11-2011 10:24 AM 發表
後面槍架排滿左p90?!
好明年係L85同XM177

引用:
原帖由 rYaN 於 12-11-2011 11:13 發表

好明年係L85同XM177
幾時先出p90

wait wait wait but only wait.......

發新話題