47 1234
發新話題

問mp5

問mp5

我對mp5一樣野都唔識...但又想買支玩下
新手玩推介玩咩型好,

我自己like mp5a5
但係又想裝個手拖加支surefixe,又想用火豬豬..
支燈會唔會卡住個豬咀?..

k仔都有想過
但唔想支槍咁短

大家有咩意見,,要合新手玩既

za出得好唔好?
還是馬佬?

回覆 #1 THK_FireKinji 的帖子

1. 應該會, 仲肉到嘔tim
2. 唔想短就唔駛諗k仔啦
3. 老手新手枝野會有咩分別?
4. 媽媽要睇彩數, 馬記唔駛; 不過要唔要用金身同可靠度trade off就睇你點諗同有幾多budget喇...
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

回覆 #2 伯言 的帖子

3.但係你有d咩型推介新手玩,,如a4,sd6等,,

4.有的是錢

回覆 #3 THK_FireKinji 的帖子

嘩! 你一句"有的是錢"已經答哂所有問題啦, 仲有咩好問人?
買哂番去慢慢玩啦
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 THK_FireKinji 於 4-7-2007 00:37 發表
3.但係你有d咩型推介新手玩,,如a4,sd6等,,

4.有的是錢
新手?
啱啱玩咩野槍都啱架啦, d 俾錢場最多有咩玩黎買咩囉, 洗乜問
如果唔係點解俾錢場仲有咁多人租佢地d 槍去玩....

回覆 #3 THK_FireKinji 的帖子

"有的是錢"..........
咁你可以買馬記, 換金屬身, 加surefire燈, 落鏡, 落RAS.....等等等等
本來無一物, 何處惹塵埃

買CA啦, 手感好好多,
馬記太輕了...

回覆 #7 ?老虎仔? 的帖子

嗯..唔洗換金身咁煩,,,
而且新手來說唔改已經足夠

但係人地話za睇彩數..即係...

引用:
原帖由 THK_FireKinji 於 4-7-2007 07:30 發表
嗯..唔洗換金身咁煩,,,
而且新手來說唔改已經足夠

但係人地話za睇彩數..即係...
金身煩d咩.....?
你唔係一世新手嫁嘛, 第時又換金身咪重煩...

彩數係指ZA d貨品質無馬記穩定,
o者係如果你唔好彩, 可能會買左支好快掃o既返屋企。
但係依家ZA有一年保養,
而且質素都好左
所以我係你就買ZA。

個人意見而已。

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 4-7-2007 07:49 發表

金身煩d咩.....?
你唔係一世新手嫁嘛, 第時又換金身咪重煩...

彩數係指ZA d貨品質無馬記穩定,
o者係如果你唔好彩, 可能會買左支好快掃o既返屋企。
但係依家ZA有一年保養,
而且質素都好左
所以我係 ...
有的是錢 , 掃多幾次都無妨啦~
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 14692 於 4-7-2007 04:51 發表
"有的是錢"..........
咁你可以買馬記, 換金屬身, 加surefire燈, 落鏡, 落RAS.....等等等等
買枝打9mm 既番黎!

surefire燈就用真野啦! 真係正好多!

引用:
原帖由 THK_FireKinji 於 4-7-2007 00:37 發表

4.有的是錢
買支sinper版喇.

引用:
原帖由 華田 於 4-7-2007 13:09 發表

買枝打9mm 既番黎!
.45好玩 D wo
Never Forget

引用:
原帖由 Pan 於 4-7-2007 14:08 發表

.45好玩 D wo
咁不如.50 啦

47 1234