42 123
發新話題

[WE] VVE NEW PRODUCT?

引用:
原帖由 怒人甲 於 26-11-2011 03:23 PM 發表
M249, MK-46, 48 呢D 又唔見佢地出? GAS 彈壺好難做?!
氣化問題

引用:
原帖由 sam524 於 25-11-2011 04:51 PM 發表

同感
台灣果面好似出左貨囉

引用:
原帖由 rYaN 於 27-11-2011 01:48 發表

台灣果面好似出左貨囉
其實...支野用AKM個鈄火帽...
條管係7.62定5.45?

引用:
原帖由 wonglk 於 27-11-2011 02:00 AM 發表

其實...支野用AKM個鈄火帽...
條管係7.62定5.45?
我唔知
應該係6MM

引用:
原帖由 rYaN 於 27-11-2011 02:02 發表

我唔知
應該係6MM
OH YOU WIN
佢隻鋼彈匣又幾吸引,少左個 G香港 嬴 我們 既說法

引用:
原帖由 rYaN 於 27-11-2011 01:48 發表

台灣果面好似出左貨囉
其實我要留錢用
未買得住
又冇6k

But where is the p90?

幾時有AUG 呢?? 冇晒影WOR !
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 rho837 於 26-11-2011 14:30 發表
講真全部玩具氣槍(Airsoft guns)都法定為2J以內! YYE出得多款槍咪又係2J左右! 去打game; 掛牆; 一個人買得幾多支!

不如快啲出支SR-25完左佢重好啦!

一場war game!

甲方: M16; M4; SR-25; M249
乙方 ...
去打game定掛牆都好....一個人....可以買好多枝.....我小小哋都幾十枝啦...

引用:
原帖由 怒人甲 於 26-11-2011 15:23 發表
M249, MK-46, 48 呢D 又唔見佢地出? GAS 彈壺好難做?!
問題係....相對見到個bolt郁嚟郁去嘅槍.....呢類MG乜都睇唔到剩係得blow back個力.....無咁好玩嘛...

但係...用以前銅芯震震狗個system用落MG度..應該ok喎....反正都見唔到個bolt....

回覆 40# 的帖子

仲有如果有排彈, 打幾甘發長度都一樣係唯一缺點
你的日子如何,你的力量也必如何

Expecting M1A1

42 123
發新話題