32 123
發新話題

PDI 管內徑

PDI 管內徑

成日有人問點揀,不如自己決定。
(攝自 PDI 601 管的包裝盒)

附件

29-11-2011 09:58

我又真係唔多覺我換左支601之後準左...
鵰。豹。狸。獅。狒

講真 ............ 清清槍管總比貴管值得, 個人意見.原裝管做得實在太好

引用:
原帖由 frank9394 於 29-11-2011 14:09 發表
講真 ............ 清清槍管總比貴管值得, 個人意見.原裝管做得實在太好
认真系
Systema all the way. Porsche all the way....

真系好想搵多條原裝管

引用:
原帖由 donaldszeto31 於 29-11-2011 18:42 發表
真系好想搵多條原裝管
元庄先系最好

其實PDI 6.04 唔錯,6.01 就真係比較難搞。對bb彈既要求高好多。

pdi6.01管對彈的要求真是咁高?

但又五想成set買,又無得但買條內管
引用:
原帖由 mlcvm 於 30-11-2011 17:25 發表

元庄先系最好

買601管係貼錢買難受 + 經常要通管 + 唔會準過603/604
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

回覆 1# 的帖子

i wish to know more on the 6.08
but there are none available in KWS
WEIRD.............

入了條604,感覺上同原装差不多

附件

2011-12-02 01.49.57-1.jpg (62.46 KB)

2-12-2011 01:53

2011-12-02 01.49.57-1.jpg

師兄想問你系邊入手,同幾銀?

引用:
原帖由 donaldszeto31 於 2-12-2011 02:48 發表
師兄想問你系邊入手,同幾銀?
我???定係要601?

純粹補品! 我一買PTW時以比舖主棟我換PDI! 真實在一般打game程況下係同原裝管冇乜太大分別. 只係洗多左錢支槍貴左同happy左小小.

BB豆就一定sistema 有多多都入灑佢!

32 123
發新話題