發新話題

PDI 管內徑

ching好利害呀 ~
pdi我都想要呀 ~不過打死唔會用601
但係601打原裝紅有無幫助呢 ?
引用:
原帖由 防火門 於 2-12-2011 01:53 發表
入了條604,感覺上同原装差不多

我意思系你條604
引用:
原帖由 防火門 於 2-12-2011 06:31 發表

我???定係要601?

引用:
原帖由 frank9394 於 2-12-2011 10:37 發表

但係601打原裝紅有無幫助呢 ?
jjj....

咁花錢買條管, 不如花多10蚊買好既BB彈, 出黎個效果仲明顯
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 Elf 於 2-12-2011 22:45 發表
咁花錢買條管, 不如花多10蚊買好既BB彈, 出黎個效果仲明顯
  你比我1000 我都系用原裝管,用得到sistema呢D級別 的確BB和用家的影響較大
Systema all the way. Porsche all the way....

如果原装我会用原裝,鬼叫自己手痕整多个上身咩 :p

其實6.01 都真係唔太適合打連射嘅鎗。6.04對單發準確度唔太顯注分別,但連射集彈性就同原裝有幾大分別
以上小小意見,有錯請見諒

我係用6.01,但自覺同6.04差不多~多打單發,力就>>>咗囉

引用:
原帖由 Waterter 於 5-12-2011 00:35 發表
我係用6.01,但自覺同6.04差不多~多打單發,力就>>>咗囉
但師兄你打緊咩筒?

引用:
原帖由 iris 於 5-12-2011 13:29 發表

但師兄你打緊咩筒?

紅601 ...... 14.5吋的話想唔蕉蕉蕉都幾難
引用:
原帖由 Waterter 於 5-12-2011 15:13 發表

引用:
原帖由 frank9394 於 5-12-2011 16:19 發表
紅601 ...... 14.5吋的話想唔蕉蕉蕉都幾難
yes....~所以放咗響神枱供奉,無出過街街
打咗三匣都無....
同另一支金604比較過,15m,室內,0.24(係咪要再遠d先試到個分別呢?)
準度無咩分別,可能我技術差

引用:
原帖由 Waterter 於 5-12-2011 16:51 發表

yes....~所以放咗響神枱供奉,無出過街街
打咗三匣都無....
同另一支金604比較過,15m,室內,0.24(係咪要再遠d先試到個分別呢?)
準度無咩分別,可能我技術差
15米打出黎試唔到
50米就有分別啦.
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 Elf 於 5-12-2011 22:37 發表

15米打出黎試唔到
50米就有分別啦.
6.01真的連遠距的集彈性也較好嗎?

回覆 28# 的帖子

what kind differences?
can u explain this in greater detail?
cause i'll really like to know
many thx~~

發新話題