發新話題

MK25 P226 Navy

MK25 P226 Navy

P226 Navy MK24改了....有Rail的 =]MK25
http://www.sigsauerguns.com/tag/p226-navy/

終於轉用有rail啦...
我條MR14B可以收工...

快d有kit啦

其實好似係rail下身(U字流水)+navy slide,,,,....最麻煩應該係條灰色slide=w=

個Rail detail改了一點,同舊款唔同!應該容易裝拆配件!P226由E1到現款都係9mm手槍之首!口講唔到,只要拿上手射15rounds@25米!你地就會明白!

引用:
原帖由 MK~ 於 6-12-2011 09:06 PM 發表
終於轉用有rail啦...
我條MR14B可以收工...
其實好耐之前已經有有rail下身既navy 226

引用:
原帖由 rYaN 於 7-12-2011 15:16 發表

其實好耐之前已經有有rail下身既navy 226
只係呢次直情用1913 rail, 不過其實早一兩年既Target講shotshow閎都好似有登過相出來

引用:
原帖由 Pvt.King 於 7-12-2011 15:45 發表

只係呢次直情用1913 rail, 不過其實早一兩年既Target講shotshow閎都好似有登過相出來
大相有小小似1913但細相就唔係! 重好可能個receiver thread (side walls) 厚左! 但角位薄左! 其實應該買USP早期個兩條底坑既Patent design! 重比起現時手槍啲rail mounts Low Profile一點! 手槍細支係應該有獨有標準. 純吹水.

引用:
原帖由 Pvt.King 於 7-12-2011 03:45 PM 發表

其實用1913rail咪仲唔方便,宜家好多槍燈都唔係用1913

回覆 9# 的帖子

when will marui issue the model gun?

發新話題