48 1234
發新話題

FCC

FCC

請問FCC d motor, gearbox好唔好????

gearbox好唔好????

gearbox$3xxx

好似成個gear box cnc出嚟,呢間公司做嘢幾有heart。
我係鴨仔,唔好打我!

引用:
原帖由 East 於 18-12-2011 23:19 發表
gearbox$3xxx
>3K
有咩特別架?

gear box好少壞
換cnc來把鬼∼∼∼

特別在原裝好似無得散賣掛 ....... 好似好似好似好似
話時話如果佢 3xxx 唔知包唔包套齒 ~
引用:
原帖由 ayaka 於 19-12-2011 01:43 發表

>3K
有咩特別架?

引用:
原帖由 frank9394 於 19-12-2011 09:53 發表
特別在原裝好似無得散賣掛 ....... 好似好似好似好似
話時話如果佢 3xxx 唔知包唔包套齒 ~

包呀, 我對佢條barrel有興趣多d=]

引用:
原帖由 Easy240 於 19-12-2011 01:36 發表
好似成個gear box cnc出嚟,呢間公司做嘢幾有heart。
佢地係part time咁做, 我個frd同我講佢地話講廣東話有discount wor@@

我就會買返原裝齒, 3xxx  你明白....
Systema all the way. Porsche all the way....

馬記啱啱岀....個個都用。而家有幾多個用緊馬記齒?
我係鴨仔,唔好打我!

引用:
原帖由 Easy240 於 19-12-2011 17:28 發表
馬記啱啱岀....個個都用。而家有幾多個用緊馬記齒?
Agree.
原裝齒,原裝波箱嘅缺點,仔細研究過嘅人就會知
Red pill, Blue pill

係咯, 唔知呢道有邊位師兄用過呢?不妨分享下...
3xxx........都冇人用過可以明d咩呢?!!! XD

引用:
原帖由 seals9121 於 19-12-2011 13:04 發表
   我就會買返原裝齒, 3xxx  你明白....
師兄,你見識過用過? ”3xxx. 你明白”???
我真喺唔明
Red pill, Blue pill

FCC d motor

FCC d motor$1xxx........

引用:
原帖由 East 於 20-12-2011 00:00 發表
FCC d motor$1xxx........
但係好唔好???

48 1234
發新話題