發新話題

FCC

我就會買返原裝齒, 3xxx  你明白....
Systema all the way. Porsche all the way....

引用:
原帖由 Morpheus 於 19-12-2011 18:41 發表

師兄,你見識過用過? ”3xxx. 你明白”???
我真喺唔明
   好早見識過....但係可能個樣太相似搞錯? .....    

期待Ching你發布詳盡報告...

Systema all the way. Porsche all the way....

引用:
原帖由 jpg 於 20-12-2011 17:35 發表

Totally agree,
唔知幾時有...同價錢公唔公度.
價錢好既, 就真係天大消息..
  買一個放住都好,希望價錢合理. 漫天要價,寧願買老原,起碼一定Fit位穩定唔使執

引用:
原帖由 jpg 於 21-12-2011 17:02 發表

咁會唔會買CTW 個隻抵玩D呢??
而家D YEN 咁貴. 1 隻PTW 差唔多2.5隻CTW.

啱啱幫個FD 整返隻, 用返PTW 摩打齒, 上原廠槍身冇問題..
打落都好順, 唔覺有咩野問題住..
真係貪佢平..
CTW  新版gearbox幾ok. 已試過的確整個落冇問題。 講真,幾抵玩。
-----------------------------------------------------------
將一個幾乎好難壞的東西用3000轉成另一個也不會壞的東西。
如果出整只FCC FTW 價錢低過 S記可能會考慮多D, 畢竟新野又唔系便....

引用:
原帖由 kidult 於 30-12-2011 10:21 發表
都應該好甘...... 不過如果systema 2012 真係有改動, 佢地都幾頭痕
有消息? 2012 有新版?    

發新話題