發新話題

[VFC] U記新出HK416

攞過上手,外觀冇話好說,100分
內裝就咁望唔太差,但要改wa匣可能性唔係冇,只係近乎零,反正佢啲匣唔算貴,用正廠匣永遠最少問題.....
期待開箱文......

引用:
原帖由 F22 於 30-12-2011 19:50 發表
內裝就咁望唔太差,但要改wa匣可能性唔係冇,只係近乎零,反正佢啲匣唔算貴,用正廠匣永遠最少問題.....
期待開箱文......
安兄睇得上眼既肯定有番咁上下水準
決定入手鳥~~~~~

依家先出 ! 之前用kit 改左la ! 出埋 417 先賺我錢吧 ! 或者出AG 416 都得 !
塑膠戰隊

引用:
原帖由 F22 於 30-12-2011 19:50 發表
期待開箱文......
個"6mm"同"product by u-唔識串"呢

引用:
原帖由 PMX 於 30-12-2011 23:51 發表
依家先出 ! 之前用kit 改左la ! 出埋 417 先賺我錢吧 ! 或者出AG 416 都得 !
冇錯,我支iron都一周年啦.......
等SD同HK417
AG416即m320 iron 咪出咗囉....

引用:
原帖由 sunny2014 於 30-12-2011 23:57 發表

個"6mm"同"product by u-唔識串"呢
印响防塵蓋上面,打開咗就乜都見唔到,仲有得挑剔?
如果行字真係會令你坐立不安加性欲不振咪換Q咗佢囉?

引用:
原帖由 F22 於 31-12-2011 00:07 發表

印响防塵蓋上面,打開咗就乜都見唔到,仲有得挑剔?
如果行字真係會令你坐立不安加性欲不振咪換Q咗佢囉?
睇唔到就ok喎我…

引用:
原帖由 sunny2014 於 31-12-2011 00:10 發表

睇唔到就ok喎我…
所以我咪覺得值一百分外觀囉。

引用:
原帖由 F22 於 31-12-2011 00:15 發表

所以我咪覺得值一百分外觀囉。
不過我而家都係希望佢保持呢個質素做417多D…

引用:
原帖由 sunny2014 於 31-12-2011 00:33 發表

不過我而家都係希望佢保持呢個質素做417多D…
冇錯,因為我已經有416,暫時未毒到我(只係暫時)
SD十四樓有辦睇,呢支一定走唔甩.....
期待417....

回覆 25# 的帖子

SD = 416C ???

引用:
原帖由 Inty 於 31-12-2011 00:54 發表
SD = 416C ???
MP5SD

忽然醒起想問
拉機柄係唔係H&K版?

回覆 28# 的帖子

唔係..............
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

IRON 套CNC Kit 係就係靚仔
但小弟自問手殘冇信心用套kit 砌到順順打
所以一直冇入手
而家有成槍唔使砌仲要係幾靚仔下
係時候入手啦................

發新話題