發新話題

VFC HK416 GBBR 開箱!

引用:
原帖由 hung 於 1-1-2012 20:04 發表
好靚仔吖 如果可以無made in taiwan嗰啲字就更加好
撕左張貼紙
Made in Taiwn 即刻變身 Made in Germany 鳥..............

......................

引用:
原帖由 F22 於 1-1-2012 07:08 發表
VFC匣外殼唔係AEG殼咩?

RX7師兄快快試吓換唔換到?
100%換到
但要買埋416 AEG匣-_-換落M4 GBB匣到

引用:
原帖由 F22 於 1-1-2012 07:16 發表

唔係話冇可能,只不過分分鐘要做大手術啫...........
要用WA匣買iron把啦.........
之前好似見過有人改過, 但係已經搵唔返了...
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 thelastnight 於 1-1-2012 20:23 發表

100%換到
但要買埋416 AEG匣-_-換落M4 GBB匣到
416 AEG匣果時買落半打

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 1-1-2012 20:33 發表

之前好似見過有人改過, 但係已經搵唔返了...
我有睇過,成份bolt換,拆走下身valve lock,不過嗰支係M4.....
416唔要條bolt就......

咁又係…
鵰。豹。狸。獅。狒

感謝師兄開箱文
另外, 未知外管能否拆成短管?

引用:
原帖由 RX7 於 1-1-2012 21:00 發表

416 AEG匣果時買落半打
倒不如試試E-MAG 個殼

GREEN LABLE 嗰隻都係HKD%), 試得過喎…

"The tree of liberty must be refreshed from time to time with the blood of patriots and tryants"   Thomas Jefferson

師兄你覺得把槍好唔好/~\小弟覺得VFC既GBBR唔錯..之前買左把VFC SR-16e3 送左本野都有提呢把野...樣同性能都唔錯咁~~

引用:
原帖由 F22 於 1-1-2012 07:16 發表

唔係話冇可能,只不過分分鐘要做大手術啫...........
要用WA匣買iron把啦.........
感謝 F22師兄.

Thx a lot for the report. 吾知用134a可否正常操作?不竟底邊(還要是17度)太大力了!

唔知改唔改到落支PTW到呢

口嫌身正直,唔買唔買咪又係買...........
一氣走咗四支槍就入新貨.........

槍入門當然要裝一裝身啦.........

罪該萬死啲版權字响防塵蓋上面........

冇眼屎乾淨盲.......

以前比人插爆前骨上arms碼會鬆而家當然冇啦.......

前段真係咁緊?港台兩邊都話扭唔出,阿叔我一扭就掂..........
因為係左牙..........

hop up座似乎係用返MP5嗰隻,改5.1有望..............

因為我要返工,改裝及減力聽日出post...........

引用:
原帖由 F22 於 2-1-2012 19:41 發表
新女槍入門當然要裝一裝身啦.........
罪該萬死啲版權字响防塵蓋上面 ...
買匣呀....
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

.....................

引用:
原帖由 F22 於 2-1-2012 19:41 發表
新女槍入門當然要裝一裝身啦.........
罪該萬死啲版權字响防塵蓋上面 ...
衰佬....又話有IRON Hk416 唔洗買...等SD6
唉=﹏=....葡萄中....
支MP5個日打到完場,最後推唔到彈,但有氣出
416又買5.1黎改唔掂BO
RA段片室內頭一下都1.99J,,,再換野就
買左匣未?
有無打算DIY 416匣

發新話題