59 1234
發新話題

VFC HK416 GBBR 開箱!

引用:
原帖由 F22 於 3-1-2012 00:18 發表

教主叫到咪放囉......
8/1我要試
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 3-1-2012 00:26 發表

8/1我要試
試左VFC就入埋佢啦 試左VFC就入埋佢啦 試左VFC就入埋佢啦

...................

引用:
原帖由 F22 於 2-1-2012 23:48 發表
支MP5冇事嘛?
其實係我走咗支iron換VFC,明知係傻事都係要鐘個頭捚去.....
VFC GBB M4糸正常都過j啦,所以咪先改後減力囉......
匣就整好先買......
推彈咀又死...損到哇一聲....但我清左5次場

期待你416改裝報告 3~4月到時可能又要麻煩你

5.1 HOPUP膠,,,換埋條管...減埋力唔知會點

匣我可能等埋VFC個面出新匣416 AEG/417 AEG 先
可能HK416 GBB既匣可能同新版416AEG既匣一齊出
睇定D先

回覆 48# 的帖子

清到五次場咁叻仔?
咁支MP5表現如何?準唔準?

快啲買416......

我前幾日行過見到都想買啊 不過都係等埋師兄D文先 =P

有無CHING可以影一影隻甲既哇佬黎睇下.....
我個隻好似有D問題.....

附件

4-1-2012 19:52

冇左彈弓還是jam住左..? ,差氣有冇頂返上來?

引用:
原帖由 NCP013 於 4-1-2012 22:22 發表
冇左彈弓還是jam住左..? ,差氣有冇頂返上來?
YES!!....差完氣有彈上黎的

回覆 53# 的帖子

應該係哇老內冇左條弓彈。

嘩......隻e字夾同套住嘩佬芯粒銀色環是否唔見左

回覆 55# 的帖子

你既意思係咁@@?

我題既都還健在, 不過冇氣時用來頂嘩佬芯條彈弓可能冇裝, 或斷左了

小弟想問AEG款仲有無得賣?

回覆 51# 的帖子

我果隻都係禁 ,
不過我成隻哇佬拆左再裝返就整好左  
隻面個 O-ring 移左位卡住左
陷入∞購物黑洞--------------為我的裝備起錨

59 1234
發新話題