發新話題

VFC HK416 GBBR 開箱!

VFC匣外殼唔係AEG殼咩?

RX7師兄快快試吓換唔換到?

引用:
原帖由 vvgo 於 1-1-2012 03:01 發表
「正」!WA GBB彈匣可以互換嗎?
唔係話冇可能,只不過分分鐘要做大手術啫...........
要用WA匣買iron把啦.........

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 1-1-2012 20:33 發表

之前好似見過有人改過, 但係已經搵唔返了...
我有睇過,成份bolt換,拆走下身valve lock,不過嗰支係M4.....
416唔要條bolt就......

口嫌身正直,唔買唔買咪又係買...........
一氣走咗四支槍就入新貨.........

槍入門當然要裝一裝身啦.........

罪該萬死啲版權字响防塵蓋上面........

冇眼屎乾淨盲.......

以前比人插爆前骨上arms碼會鬆而家當然冇啦.......

前段真係咁緊?港台兩邊都話扭唔出,阿叔我一扭就掂..........
因為係左牙..........

hop up座似乎係用返MP5嗰隻,改5.1有望..............

因為我要返工,改裝及減力聽日出post...........

引用:
原帖由 MinG325 於 2-1-2012 22:20 發表
咁大力......唔想買完番黎得個擺字
減到力係咪買先?
係你欏定錢都得喇........

回覆 30# 的帖子

支MP5冇事嘛?
其實係我走咗支iron換VFC,明知係傻事都係要鐘個頭捚去.....
VFC GBB M4糸正常都過j啦,所以咪先改後減力囉......
匣就整好先買......

引用:
原帖由 RX7 於 2-1-2012 23:38 發表

睇來有好消息
易過食生菜.....

引用:
原帖由 RX7 於 2-1-2012 23:58 發表

GD!!!等你教學!!!
想問下VFC把G36C又可以用類似方法改細力嗎?
一理通百理明,簡單野。

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 3-1-2012 00:07 發表

iron咁正都要換@@
教主叫到咪放囉......

回覆 48# 的帖子

清到五次場咁叻仔?
咁支MP5表現如何?準唔準?

快啲買416......

發新話題