發新話題

小弟是新手,正在迷思緊買套Super max kit玩,有些問題想問,希望各位可以解答!

驚個d咩咩電壓之類個d問題∼唔識丫麻

引用:
原帖由 nok7689 於 3-1-2012 23:31 發表
驚個d咩咩電壓之類個d問題∼唔識丫麻
您今日睇左未~
http://www.civiliangunner.com/cg ... &extra=page%3D1

<----眼大睇過龍∼哈哈

宜家仲有貨咩,MAX or S-MAX?
師兄您買幾錢?

我係x槍買....聽聞最後一套...
另外請教一下...細佬有條藍色premium power(前面用白紙貼
premiumpower  1300mah 7.4v 20c呢個字)..岩唔同支野用

咩筒?

銀筒改M110
應該係話我知要用幾v同幾c電...
不過唔知呢條電會唔會好似其他師兄講咁唔夠mah數之類好易燒電路

應該可以~
不過我會用11.1~
要睇您點打~

即係呢條

我意思係您打單定連多~
如果用11.1打m110連發可能會爆齒~
而您條電1300mah 20c夠俾個摩打扯~

單多...我都唔多派彈...引用某雜誌一句“一槍命中既軍人精神”(好似係咁上下)
另外想問多句∼M110+0.25...cqb長度內管(佢用原裝M4幫我cut短所以唔知幾長)
打唔打到40米?

您係問打唔打得中我唔敢答您~(好多野會影響)
槍係您手~自己試最好~
不過您如果問粒bb水平射出去有冇40m就答您有~

thanksthanks~

m90同m110用7.4
130,150,165用11.1
清一色用1100 mah 或以上, 20C或以上既電最安全
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 nok7689 於 3-1-2012 23:02 發表
搭單一問∼岩岩令左槍返黎∼
請問有無師兄可以解答到∼可唔可以轉T插(大卅細)...定係一定要用原裝∼?
當然可以,我自己換咗,沒問題!
爆 爆 爆

發新話題