發新話題

[VFC] VFC HK416 GBB 減火冇難度.......(加試槍片段响第三頁)

到底佢隻barrel nut 係 CW還是CCW呢......好難拆

引用:
原帖由 NCP013 於 18-2-2012 14:44 發表
到底佢隻barrel nut 係 CW還是CCW呢......好難拆
+1 我都想知

引用:
原帖由 thelastnight 於 17-2-2012 16:55 發表

見書 又417AEG 又AWS 338  又SD  我睇佢出得邊件
上次比人暗串我得個講字唔買,仲谷住度氣!!!!!
唔好話一出即買,未出收訂我都即比呀!!!!

一兩個禮拜有貨喎.............

準備定配件..........係争隻電筒碼,希望V記會做啦.......

引用:
原帖由 F22 於 21-2-2012 19:03 發表

準備定配件..........係争隻電筒碼,希望 ...
等22兄的開苞文

回覆 154# 的帖子

人串又如何, 佢甘叻咪自己買, 自己鍾意最重要
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:

遲d出PDW你玩唔玩

難道今日4點零去14/F見到有人訂嗰位就係22兄真身????

"The tree of liberty must be refreshed from time to time with the blood of patriots and tryants"   Thomas Jefferson

引用:

你令我諗起2K一把MP5 GBB  我個把清左幾場~~又死左LU~
有槍錢...但仲草緊匣錢

引用:
原帖由 larrygiggs11 於 21-2-2012 23:48 發表
難道今日4點零去14/F見到有人訂嗰位就係22兄真身????
唔係,我差唔多17:30左右上去.....

引用:
原帖由 sam524 於 21-2-2012 23:42 發表

遲d出PDW你玩唔玩
唔知點解,我對一個系列之中最細嗰款硬係冇乜興趣.....

引用:
原帖由 F22 於 22-2-2012 00:47 發表

唔知點解,我對一個系列之中最細嗰款硬係冇乜興趣.....
PDW都未係最細
K仔先係呀

.....................

加下有小小想賣走支MP5 GBB
屋企只可以活2支...

引用:
原帖由 thelastnight 於 22-2-2012 18:11 發表
加下有小小想賣走支MP5 GBB
屋企只可以活2支...
你又唔攞嚟整.........

發新話題