發新話題

[VFC] VFC HK416 GBB 減火冇難度.......(加試槍片段响第三頁)

Thx!so much!

F22 師兄!咁同Ksc m4 比,那枝落場可靠呀,thx

引用:
原帖由 3904gary 於 6-1-2012 17:57 發表
F22 師兄!咁同Ksc m4 比,那枝落場可靠呀,thx
我冇KSC唔清楚......不過我啲老友都讚不絕口應該幾好啩?但要減力就煩啲........
支416等我星期日落場試完先知,不過我都對佢幾有信心.......

求救....隻甲個推彈上黎個舊野唔識彈返上黎...點算 THX

引用:
原帖由 CHU123 於 6-1-2012 20:33 發表
求救....隻甲個推彈上黎個舊野唔識彈返上黎...點算 THX
用長竹簽篤吓睇吓識唔識彈返上嚟先,唔得唯有爆匣啦。
不過,你用咩彈先?

引用:
原帖由 F22 於 6-1-2012 22:08 發表

用長竹簽篤吓睇吓識唔識彈返上嚟先,唔得唯有爆匣啦。
不過,你用咩彈先?
KSC 0.2   會唔會太差?

試過了.....都係唔識彈....

我發覺我岩岩好無3mm既六角匙....如果我去買一套...一般係未都有呢個SIZE的?

引用:
原帖由 CHU123 於 6-1-2012 22:38 發表

KSC 0.2   會唔會太差?

試過了.....都係唔識彈....

我發覺我岩岩好無3mm既六角匙....如果我去買一套...一般係未都有呢個SIZE的?
唔係太差換個講法就係唔係太好.....
KSC 0.2麻麻地,已被我列入黑名單
我一向用馬記同WE
六角匙買一套公制一定有3mm

廿二又有新玩具玩
睇片真係好爽皮

引用:
原帖由 F22 於 7-1-2012 00:32 發表

唔係太差換個講法就係唔係太好.....
KSC 0.2麻麻地,已被我列入黑名單
我一向用馬記同WE
六角匙買一套公制一定有3mm
原來係咁....唔該回CHING

引用:
原帖由 sam524 於 7-1-2012 00:34 發表
廿二又有新玩具玩
睇片真係好爽皮
唔爽又點敢拍片呀?
不過真係冇諗過得11度都可以一雞清.........
唔係VFC做唔到好槍而係set唔好支槍.........

係時侯搞HK匣啦..........

只係換殼

原裝匣要了開底版拆走螺絲

HK匣較長差氣要加長針

呢隻國產匣殼(我手上只有呢隻做實驗)後面凸出入唔到槍

仲要開坑比撞針過

左右兩邊good fit

長度對比..........成功就買返隻VFC改.......(一氣一電加埋都夠買隻prowin........)

22兄快D試埋E-mag 啦~

求救...
岩岩發現把槍有時冇彈出,又唔係冇氣/冇彈(冇LOCK到)
點解會咁??THX

引用:
原帖由 Inty 於 7-1-2012 15:08 發表
22兄快D試埋E-mag 啦~
一般膠匣殼都比鐵皮匣厚,未必改到

引用:
原帖由 jjkitkit 於 7-1-2012 21:12 發表
求救...
岩岩發現把槍有時冇彈出,又唔係冇氣/冇彈(冇LOCK到)
點解會咁??THX
我先假設你支砲一切正常,可能只係唔夠力blow扯後隻飛機上彈...
只要裝返我响第二頁講隻WA零件就可以粒粒出...

發新話題