發新話題

[VFC] VFC HK416 GBB 減火冇難度.......(加試槍片段响第三頁)

14/F 新一批黑匣, 表面FINISHING比原裝跟槍果隻(唔知D新批槍會跟邊款) 啞色D, 刮佢又唔甩油, 似似地陽極

引用:
原帖由 於 14-1-2012 00:30 發表
無辦法抵住誘惑........都係覺得短好睇D

少校咁天已有新玩具 !!

引用:
原帖由 於 14-1-2012 00:30 發表
無辦法抵住誘惑........都係覺得短好睇D

恭喜新玩具入手!
CK,快啲買啦!

引用:
原帖由 於 14-1-2012 01:03 發表

佢好似話下星期買wo
不過我等唔切
上次場game佢已經比我注咗毒,爭在幾時毒發........
我承認我係一條大毒蛇......

WARNING FROM VFC FACEBOOK:

"WARNING : M4 / HK416 Series GBBR

If your rifle is not cocked, Please don’t push the selector lever to safe position.
如果您的槍尚未處於待發位置時,請勿撥動您的射擊選擇鈕​至保險位置,該作動將會導致零件毀損。"

this saturday i will buy....  last week so busy>.<
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 seal 於 18-1-2012 22:03 發表
請問個手柄想換tangodown款, 有乜牌子啱用?
THZ
KA ,GP,真品
其實最正係原裝嗰隻,做咩要換?改舊版?

如果您的槍尚未處於待發位置時,請勿撥動您的射擊選擇鈕至保險位置,該作動將會導致零件毀損。
想問下咩叫處於待發位置  THX

其實係未姐係話...拉左BLOT唔好禁去SAFE?

引用:
原帖由 CHU123 於 18-1-2012 22:54 發表
如果您的槍尚未處於待發位置時,請勿撥動您的射擊選擇鈕至保險位置,該作動將會導致零件毀損。
想問下咩叫處於待發位置  THX

其實係未姐係話...拉左BLOT唔好禁去SAFE?
未拉BLOT唔好撥去SAFE

引用:
原帖由 阿堅 於 18-1-2012 23:03 發表

未拉BLOT唔好撥去SAFE
咁應該幾時先撥去SAFE

發新話題