發新話題

[VFC] VFC HK416 GBB 減火冇難度.......(加試槍片段响第三頁)

......................

引用:
原帖由 F22 於 5-1-2012 03:15 發表
fourfour44 兄提及連發不穩問題已經解決啦.......
不過如果有師兄買咗淨皇冠我要講聲唔好意思啦......... 因為我有一個理由去買一份WA飛機返嚟.....
VFC其實係抄考WA,原W ...
552+M320....
你想毒死人咩
期待試槍片

引用:
原帖由 F22 於 5-1-2012 05:52 發表

買啦 買啦 買啦
睇完片包毒死你...........
打劫
未有錢買丫
等埋VFC出416刻字匣先

.......

上匣速度令我好回味,但d人話上匣吾係好緊咩!?
Iron vs VFC,,,好似Iron爽d
借影片轉帖

..................

引用:
原帖由 F22 於 5-1-2012 16:44 發表

咩槍落响我手都會貼貼服服.........  
啲人話GBB槍公主咁易病又大脾氣我當佢係德成咁操...........
Iron話晒係WA糸统又有prowin匣又鋁bolt當然比VFC爽,但後座力VFC贏返.........
有槍有匣落場?

...............

潛力槍囧,,,
仲草緊錢
到時買552,電筒,一槍六匣
不過隻匣,台灣個面有小小小災情

引用:
原帖由 F22 於 11-1-2012 07:08 發表
HK匣試打成功~~
要開窿同磨後面..........
遲啲改入氣咀响中間
416係要呢隻匣先似樣........
我咩都唔知...........
FACEBOOK睇完....囧左

WGC SHOP ( HK Showroom )
本公司提供GBB降低初速服務,費用HK$150起,詳情請向店員查詢

.............

.............

借POST貼一貼
F22兄
差唔多係時候了

..................

引用:
原帖由 F22 於 4-2-2012 07:40 發表

見街先算...........
見書 又417AEG 又AWS 338  又SD  我睇佢出得邊件

引用:
原帖由 F22 於 21-2-2012 19:03 發表

上次比人暗串我得個講字唔買,仲谷住度氣!!!!!
唔好話一出即買,未出收訂我都即比呀!!!!
一兩個禮拜有貨喎.............
準備定配件..........係争隻電筒碼,希望 ...
你令我諗起2K一把MP5 GBB  我個把清左幾場~~又死左LU~
有槍錢...但仲草緊匣錢

.....................

加下有小小想賣走支MP5 GBB
屋企只可以活2支...

...................

引用:
原帖由 F22 於 4-4-2012 10:36 發表
各位AR GBB用家將有新野玩,angry gun將會出產各種後座力buffer,由WA糸統,WE,KSC連VFC都有份......
小弟得angry gun方面賞識送咗條試版我玩吓............一裝後座力加三成!!
由於只係試版所以 ...
VFC唔係有buffer架咩

我要鋼bolt!決心416c

發新話題