發新話題

Mini Powerboard

引用:
原帖由 spec.ops. 於 18-1-2012 18:29 發表

岩岩好啦,最緊要感覺起動易左
係咪個RESPONSE 仲快左??

引用:
原帖由 jpg 於 18-1-2012 18:49 發表

係咪個RESPONSE 仲快左??
唔太覺
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 spec.ops. 於 18-1-2012 18:32 發表

最好係用到20C 1300mAh電
yeah 我依家用緊隻custom 尾通ECU, 原裝一半長度, UBR都淨係落到 800mah 20C..
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 Elf 於 19-1-2012 03:24 發表

yeah 我依家用緊隻custom 尾通ECU, 原裝一半長度, UBR都淨係落到 800mah 20C..
而家呢隻咪可以落返條大D羅...
搞到家心郁郁想搞返隻UBR..

係咪又係CUT 返條坑仔俾D線走就OK??

搞到我想玩下M93尾添

引用:
原帖由 ayaka 於 19-1-2012 13:33 發表
搞到我想玩下M93尾添
呢個又得,價錢仲平d tim.

引用:
原帖由 jpg 於 19-1-2012 16:17 發表

玩具版都係usd100到

引用:
原帖由 jpg 於 19-1-2012 04:35 發表

而家呢隻咪可以落返條大D羅...
搞到家心郁郁想搞返隻UBR..

係咪又係CUT 返條坑仔俾D線走就OK??
唔係呀.. UBR都幾麻煩
因為你擰入去個條通唔一定同番個upper receive 既絲帽對位, 變左你擰到實唔一定響岩既rotation
我個隻UBR係老番, 廢事experiment 衰左跌成千蚊嘛...

引用:
原帖由 jpg 於 19-1-2012 16:17 發表

高達腳唔係無晒啦咩?

引用:
原帖由 Elf 於 19-1-2012 22:20 發表

唔係呀.. UBR都幾麻煩
因為你擰入去個條通唔一定同番個upper receive 既絲帽對位, 變左你擰到實唔一定響岩既rotation
我個隻UBR係老番, 廢事experiment 衰左跌成千蚊嘛...
我試過冇問題..
哈哈,, 我都有條REPLICA 通可以試..

引用:
原帖由 Elf 於 19-1-2012 22:20 發表

高達腳唔係無晒啦咩?
冇哂MAGPUL 出既..
不過而家ERGO/FALCON IND 羅左黎做..

http://www.ergogrips.net/item-detail.cfm?ID=4925

想請問佢set ECU,係咪要換晒Tiny Power unit、Control unit、Selector Switch 3 part先有個效果?

回覆 87# 的帖子

Only replace the ECU, then get the new function

引用:
原帖由 terry 於 28-1-2012 23:18 發表
Only replace the ECU, then get the new function
即係e樣?

回覆 89# 的帖子

Yes, you can change Full Auto/3 Burst Mode

發新話題