發新話題

Mini Powerboard

想請問下佢ECU manual入面既LED Day/Night mode即係指甚麼???

出產呢舊零件個 IDEA 係 OK 既 :-

1) 細隻 - 可收藏舊細里電入曬落條尾通內;

2) 用手動作方法就容易轉連發變三連發又同樣地vice versa;

但一般客人(用家)第一掔要係耐用性及QC掂唔掂, 供貨揾定及再其次係價錢!

話知對方有乜連發, 我地打PT凸有冇三連發都係照打呀啦! 及打時個申宿尾柄都係出一兩格! 所以呢隻產品純係補品(可有可無)!

要真正知道呢隻產品得定唔得? 為有只係等班識得既PT凸玩家試完打完壞完致知係乜一回事!

其實最實際PT凸既After-Market(代替產品)配件; 部件; 零件.......

1) 7075-T6 或 S306 全CNC或半CNC上下M4馬仔身.
2) Licence生產Ergx Grip給PT凸用
3) 7075-T6 CNC charing handles (假狗類可有彈弓拉 - 不過一定要硬正及順暢而唔咪一般D.I.Y.鬆下鬆下質數)
4) Licence生產尾柄! 同Magpal; Voltar; Ba...Ba...Ba...廠設計及生產一兩款申宿及定位Sniper尾托柄! 一味兩用, 真槍及PT凸! 值接方法插電(就好似馬老爺新M4尾抦, 又好似紅M啲手提電"鈚"裝電池概念, 別外最好有主On/Off掣及電池溶量燈, 電池專用插坐.
5) 多幾款P-Mags:- Trxy; Tapcx; Lanc.......
6) 4條A級數Sabxe Defence外皮槍管(唔同長度), 4條A級數Adamx Arms piston gas block......
7) 整張有BOLT CARRIER圖樣半透明粘紙(3M放爆膠紙)! 粘落去支新銀筒都好呀

其他零件! 原廠咪原廠! 珍得咪珍! 鋼得咪鋼鑼.......

如果唔係急... 不如等原裝個套打柴先換啦......個可拆式摩打幾時出呀.........

引用:
原帖由 kidult 於 9-2-2012 11:20 發表
如果唔係急... 不如等原裝個套打柴先換啦......個可拆式摩打幾時出呀.........
老老實實我都係等緊隻摩打...始終都係最易壞o個樣

引用:
原帖由 優之涼粉 於 9-2-2012 09:19 發表
想請問下佢ECU manual入面既LED Day/Night mode即係指甚麼???
光D同暗D
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 kidult 於 9-2-2012 11:20 發表
  始終都是最信任日本仔原裝貨。
Systema all the way. Porsche all the way....

但係個摩打。。。 遲遲都攪唔好個下。。。。

分体飛下銅頭可以多玩一下∼∼∼

... 我力量未達神級.... 分開唔倒... 題外話... 話說我拎個PTW 摩打.. 去比新填地街整工業摩打既師父睇下... 問佢.. 可唔可以拆出黎重新繞過... 我...我... 比個師父話..  HA!! 呢D 玩具摩打.. 值乜錢吖.. 阿生.. 你買過個算把啦....

引用:
原帖由 kidult 於 11-2-2012 19:48 發表
... 我力量未達神級.... 分開唔倒... 題外話... 話說我拎個PTW 摩打.. 去比新填地街整工業摩打既師父睇下... 問佢.. 可唔可以拆出黎重新繞過... 我...我... 比個師父話..  HA!! 呢D 玩具摩打.. 值乜錢吖.. 阿生 ...
咁佢地整開個D確實係大好多,要用野吊起.....

引用:
原帖由 優之涼粉 於 11-2-2012 20:22 發表

咁佢地整開個D確實係大好多,要用野吊起.....
人地整開果D手工仲貴好多,佢幫你整完都唔知收妳幾錢好

引用:
原帖由 magic_co2 於 11-2-2012 23:28 發表

人地整開果D手工仲貴好多,佢幫你整完都唔知收妳幾錢好
成日放工行過個頭,睇到佢地一個個圈咁用人手繞,就咁睇已經覺得好攰好難整....

唔係呀, 佢整個一個大既摩打都係400, 我先拎個ptw 摩打去問咋

但手繞點都冇機繞咁好

引用:
原帖由 magic_co2 於 12-2-2012 08:37 發表
但手繞點都冇機繞咁好
師兄:

玩開遙控車的人,都知手繞摩打比機繞的優勝及貴。

發新話題