發新話題

Mini Powerboard

looks legit.
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 Kane 於 13-1-2012 15:45 發表
http://www.youtube.com/watch?fea ... ;v=a9YvFhyTy-A#t=0s
講堅 依個function好很正

引用:
原帖由 jpg 於 16-1-2012 10:32 發表

我諗老外網, 好快就有人會話呢隻野, 點樣點樣到唔好, 唔得..
都係TAC 牌最好果D BS 野..

講真個價咁正, 其他真係冇得揪.
不嬲都係吹到天上有地下無架啦

引用:
原帖由 spec.ops. 於 18-1-2012 18:32 發表

最好係用到20C 1300mAh電
yeah 我依家用緊隻custom 尾通ECU, 原裝一半長度, UBR都淨係落到 800mah 20C..

引用:
原帖由 jpg 於 19-1-2012 04:35 發表

而家呢隻咪可以落返條大D羅...
搞到家心郁郁想搞返隻UBR..

係咪又係CUT 返條坑仔俾D線走就OK??
唔係呀.. UBR都幾麻煩
因為你擰入去個條通唔一定同番個upper receive 既絲帽對位, 變左你擰到實唔一定響岩既rotation
我個隻UBR係老番, 廢事experiment 衰左跌成千蚊嘛...

引用:
原帖由 jpg 於 19-1-2012 16:17 發表

呢個又得,價錢仲平d tim.
高達腳唔係無晒啦咩?

引用:
原帖由 CPK 於 13-2-2012 10:35 發表

人手繞的會較細緻、可以一邊繞一邊細調,繞出來 的摩打心便會很平衡。 而繞完所須做的平衡工夫(改變某端的重量以改善 摩打心的平衡,如加 epoxy、甚至偷輕),相對機 繞的會少很多。

機繞的線圈較凌亂無章 ...
又上左堂
tesla roadster都可以人繞, 咪繞好耐

發新話題